Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2015 14:33 - ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ЛУД ПРЕЗ 21 ВЕК
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 1172 Коментари: 7 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Защото е 21 век, не чета вестници, а цяла сутрин гледам НОВА телевизия. Луд човек, какво да ме правиш...
Задавих се още с първите глътки кафе – оказа се, че не гледам телевизия, а съм попаднал в Интерпол. Пред мен се разследваха всички възможни катастрофи и бедствия, станали по света през последното денонощие. Стигам до извода, че тия от Интерпол са гола вода. Минаха няколко часа, а те все още не са намерили виновните! Макар че... само луд може да очаква да бъдат намерени за няколко часа...
После търсиха будители. И тях не ги намериха. Само не разбрах защо трябвало някой да ни буди. Аз, ако гледам по-дълго НОВА, изобщо не мога да заспя. Сигурно и други са като мен. Вие луди ли сте, защо ще будите едва заспали хора, бе?
После докараха анализатори – виден русофоб и видна русофилка - върли врагове във външнополитически план. Вътрешнополитическият план обаче ги сприятели. Луда работа! Не само че не се скараха, ами гушнати изпълниха на един глас арията на клеветата – “изборите са предрешени”. Че за Буруджиева изборите са “предрешени” е нормално - нейната някога Единствена Партия едва-едва мъждука в момента. Разви теория за “феодално” управление, налагано от правителството. Най-яркото доказателство, че лъже, е бившият кмет на Перник Росица Янакиева (Бог да я прости). Макар и от БСП, тя получи силна подкрепа от правителството по време на първия мандат на ГЕРБ и направи много добри неща за града си. Когато Борисов отиваше в Перник винаги му благодареше, че не дели кметствата по партиен признак.
Иво Инджев пък пя как било показателно по време на първия тур на изборите министър-председателят да е в Брюксел, а не тук. Олигофрените от НОВА трябваше да събудят него, преди да му дадат думата рано-рано сутринта. Тоя да не е луд? В Брюксел се решават важни геополитически въпроси, от които зависи съществуването на ЕС, чийто член е България. А изборите не са парламентарни, а местни. Мъждукала му на агент Инджев и искра на надеждата, че все още в “тази държава” може да се опонира. Е па той вече пета година не е спрял да опонира на правителството на ГЕРБ и все още нищо не му се е случило, даже напротив – все по-често го канят да разказва сънищата си из всякакви телевизии.

Да не би НОВА да са будителите, бе? Такива лъжи и учудващо хармонични дуети на “политически противници” могат да събудят и най-заспалите. Чакам сега едни други “будители” да започнат да приказват как всички медии са под контрола на Борисов и как ГЕРБ си плаща за медиен комфорт.
Българският фолклор предлага две противоречащи си пословици за думите. “Дума дупка не прави” и “Казана дума – хвърлен камък”. Към първата пословица се придържат лъжците и мошениците, а към втората – хората с чест и достойнство. Как думите правят дупки се видя – през 2013 г. след думи за преврат получихме дупка в държавността, която ще остане в историята с името Орешарски.
Победите на ГЕРБ през последните години показват, че повечето българи предпочитат втората поговорка и нейните последователи. Обещаваш с думи – изпълняваш на дело. Трябва да си много луд, за да не го разбереш, а да дрънкаш, че у нас нямало демокрация, ами било феодализъм.
Ще трябва да променя наименованието на дневника си. Има по-луди и от мен.



Гласувай:
2



1. appen13 - Нещо май бъркаш отвратителното окупационно ежедневие в евро-германското кобониално гау"България" и "демокрация", драги
01.11.2015 14:47
Успя да ни разсмееш с АГРЕСИВНАТА си ПЛАТЕНА ИНКОМЕДИЙНА НПО-ГЛУПОСТ, драги ...ха-ха-ха...

Интересно, какво ли е това животинче "демокрация" в едно евро-ГЕРМАНСКО КОЛОНИАЛНО ГАУ, предоставено за изпоразграбване от Берлин и Брюксел, на една НАЕМНА, ТУЗЕМНА АДМИНИСТРАЦИЯ, рекрутирана от ОТКРОВЕНО КРИМИНАЛНИ Герб- МУТРИ и МУТРЕСИ ?
Платената АНТИ-БЪЛГАРСКА ПРИСЛУГА, като ТЕБЕ, явно разбира под "демокрация" ГЕНОЦИДА над българите и България, провеждан от АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср в най-добрите традиции и практики на ХИТЛЕРИСТКИЯ Трети райх !!!

И пак по темата, това актуално евро-анекдотче:

Сър Джон пита иконома си Джеймс:


- Джеймс, какъв е този шум на улицата?

- Платени евро Герб-гей "избори", сър.

- Какво искат, Джеймс?

- Еднополова евро-любов, шалвари, бурки и вазелин, сър.

- А някой забранява ли им, Джеймс?

- Не, сър.

- Тогава защо вдигат толкова шум?

- Ами, мутроГерб евро-СЛУГИНСКА и германска педерастка им работа, сър..
цитирай
2. dobronameren - Глупости образцови си написал, appen13
01.11.2015 15:53
Ти дори и свиня не си за кладенчовата вода от която ни предлага да пием alexiev123. Не става въпрос за глупости по същност, а за глупости в буквалния смисъл на думата. Злобни, безсмислени, непотребни, тъпо неразбираеми, типични за комунист, комуто остава само да доизживее разочарованието си, че е пропилял живота си в пречене на другите да направят живота си по-човешки.
Господи, хайде прибирай си вересиите!
цитирай
3. appen13 - Ти дори и свиня не си за кладенчовата ...
01.11.2015 16:01
dobronameren написа:
Ти дори и свиня не си за кладенчовата вода от която ни предлага да пием alexiev123. Не става въпрос за глупости по същност, а за глупости в буквалния смисъл на думата. Злобни, безсмислени, непотребни, тъпо неразбираеми, типични за комунист, комуто остава само да доизживее разочарованието си, че е пропилял живота си в пречене на другите да направят живота си по-човешки.

Господи, хайде прибирай си вересиите!


Някак си е трудно на едно АГРЕСИВНО НЕГРАМОТНО мутроГерб-парвеню, като тебе да разбере, че обитава ОКУПАЦИОННАТА ТЕРИТОРИЯ на НЕО-КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГЕРМАНСКИ ЕСсср, управлявано в най-добрите БОЛШЕВИШКИ традиции от евро-КОМИСАРИ и чрез чиновнически ДИРЕКТИВИ !
Боже, Боже, защо не си прибереш евтините продажни туземни вересии, които са толкова доволни, че са евро-проститутки и евтина евроПРИСЛУГА, мечтаеща за ШАЛВАРИ, БУРКИ и ВАЗЕЛИН !!!
цитирай
4. dobronameren - И от мен едно "евро-анекдотче". Специално за теб, 13-ти апльо
01.11.2015 16:02
Когато Айнщайн умрял, Господ бил информиран и го поканил в своята лаборатория да се срещнат. Развел го из нея, показал му разните модели човешки типове, които бил създал в търсене на съвършенството. Айнщайн бил много заинтригуван и разглеждал всичко с голям интерес. Обаче се спрял пред модела под който пишело "комунист" и възкликнал:
- Но тук има очевидна грешка!
- Знам - казал Господ с известно равнодушие.
цитирай
5. appen13 - Когато Айнщайн умрял, Господ бил ...
01.11.2015 16:13
dobronameren написа:
Когато Айнщайн умрял, Господ бил информиран и го поканил в своята лаборатория да се срещнат. Развел го из нея, показал му разните модели човешки типове, които бил създал в търсене на съвършенството. Айнщайн бил много заинтригуван и разглеждал всичко с голям интерес. Обаче се спрял пред модела под който пишело "комунист" и възкликнал:
- Но тук има очевидна грешка!
- Знам - казал Господ с известно равнодушие.

Ха-ха-ха....Тъп, по-тъп, платен агресивно неграмотен и продажен НПО-офисен планктон пробутваш нещо като "виц" ...ха-ха-ха...
И нещо не разбрах типично баварския ти "хумор", драги !
Все пак съм убеден привърженик на Фидес и Виктор Орбан, и повече ме е гнус от такава като тебе евтина проституираща евро-германска ТУЗЕМНА колаборационистка прислуга, драги, а не от някакви мистериозни "комунисти", които днес обитават Брюксел и са евро-чиновници в ЕК, като потомствената комунистка с американски паспорт, бившата българка криСТАЛИНКА георгиева, лауреат на специалната награда на шорош-фондацията за 2014 г. !!!
цитирай
6. dobronameren - Четете, драги съблогъри, и сравнявайте. Избирайте.
02.11.2015 09:53
Аппен 13 е един от Алтернативата, която твърди за себе си, че ще направи бъдещето ни по-добро.
цитирай
7. dobronameren - Не знам знаете ли колко много може да се научи от дребните подробности.
03.11.2015 15:38
А компютърът е цар на подробностите. Той помни всичко, нищо не трие и винаги е готов да ни даде невероятната информация. Ето например.
Последният ми коментар преди този е пуснат в 9:53 на 2.11.2015. Само десет минути (словом десет) след това - в 10:03, е фиксирано посещение на theeconomist-a в МОЯ блог. Компютърът твърди, че такова височайше посещение не ми се е случвало от поне два или три месеца. Забележително! Особено на фона на друго подсещане от статистиката - съществува Окръжно до всички червени блогъри да не влизат открито в блога ми. За последния месец имам само две посещения от Френда Фрий, и по едно от Железов и Диданов. Голям праз, както се казва. Или както твърди Фидес от римско време - Trans penis mizi est. Но споменавам този факт - с посещението лично на още един от Алтернативата, този път началник, а не прост фатмак - защото се питам от к'в зор му е на Икото на баир лозе.
Понеже уважавам старанието му, да му кажа в аванс, че в следващия си постинг анализирам подробно защо според мен той се отказа от отглеждането на червени домати и мина на реклама на баварски наденички. И остави работата по емблематичните едри червени домати только на блогърката поетеса doncevav.
(Отивам да направя copy на ТОЗИ коментар.)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 910332
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930