Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2013 23:07 - НЕЩО ДА ВИ Е ПОЗНАТО? НЕЩО ДА РАЗБИРАТЕ?
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 568 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След катастрофалните за тях избори на 12 май 2013 г. старите тикви от десницата изпонаподадоха оставки и си туриха нови, “чисти и неопетнени лица” начело.

Нещо да ви е познато?

Нещо да разбирате?

Да се сещате за младото, чисто и неопетнено лице на Жан Виденов, например? 

За изборите не успяха да намерят за какво да се обединят, обаче сега станаха ЖСК  “Реформаторски блок”.

Нещо да ви напомня на Коалиция за България, например? 

На въпроса какво ще реформират, изстреляха в един глас като навити пружини: ние няма да сме с ГЕРБ!
Това ли им била реформата? Такова чудо нито ни е познато, нито го разбираме!

Като най-голяма дясна партия, въпреки всичко Борисов им подаде ръка, за да борят заедно комунистите, а те го оплюха. Е, как да го разбираме?

Борисов преглътна и ги покани втори път – а ония почнаха да му се подиграват, че се унижавал! Има ли на света някой, който да може да го разбере???

Всъщност, ходът на Борисов беше блестящ – без да каже и дума срещу тях, ги накара да си покажат същността и да се саморазобличат. Бах маа му, страшни антикомунисти сме си имали досега, бе! Автентични и интелигентни, та се не траят!

Станишковата дружинка пък изкуфя дотам да твърди, че щели да поддържат правителството, защото и без друго вдясно нямало подходяща алтернатива, за да й предадат властта. Станишко никак не харесва ГЕРБ за алтернатива - изглежда си е избрал Реформаторския блок за десен враг и за дясна алтернатива. И сега трябвало да почакаме с изборите, докато Блокът се изпонареформира.

Нещо да разбирате? Таквоз чудо изобщо не ми е познато – военачалникът да чака врагът му да набере сили, та да почнело сражението!

И като започне предизборната кампания, нема да се пуашите и нема да се чудите, ако този път видим  БСП и ДПС да купуват гласове за Реформаторския блок.

ДАНО ДА РАЗБИРАТЕ!




Гласувай:
1



1. kmetova - На когото и да подадат ръка ГЕРБ, ще го компрометират
24.11.2013 09:56
По-добре Борисов да не подава ръка на Реформаторския блок, защото съвсем ще ги довърши. Това е и целта му - да използва легитимността им като дясна партия, а след след едни избори, когато и да са те, да натири реформаторите в ъгъла, да се изфръцка че неговата партия е получила най - много гласове и безсрамно да повтаря като папагал "ние ви бием, ние бием всички, вие не се обаждайте, ние ще управляваме и ще правим каквото искаме, вече сме го правили и имаме опит".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 910292
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930