Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2018 16:02 - МЕДИИТЕ, МОЖЕ ЛИ ПО-СЕРИОЗНО?
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Във връзка със споровете около втория лифт в Банско българските телевизии непрекъснато канят някакви хора да опонират на правителственото решение.
Казвам “някакви”, защото не мога да науча нищо за техните професионални качества.

Снощи в предаването “Лице в лице” включиха от улицата някакъв си Борислав Сандов, който си позволи много груби думи към вицепремиера Валери Симеонов, без да защити с конкретни аргументи позициите си против лифта. Потърсих информация за него – научавам, че е на 35 години, с висше образование по география. С какви средства се изхранва от завършването си досега не е ясно. Но бил активен член на някаква зелена партия.

Друг “виден защитник на Пирин” е Асенчо Генов. Няма висше образование. Досега ни го представяха като протестър и блогър. С учудване научих, че не е никакъв Асенчо – както изглежда, а мъж на 49 години. И за него няма никакви сведения с какво се е издържал до тази сериозна възраст. Бил кришнар, може би кара на въздух и на “омммм”? Политически и той бил “зелен”.

От времето на протестите срещу Орешарски изгря и звездата на Христо Иванов, злополучният кратковременен правосъден министър - адвокат с много наказания и отнети права. Благодарение на печалното му министерстване – когато върху официални документи се появиха четири различни негови подписа, биографията му стана известна. С изключение на едногодишното министерстване, този мъжага се е изхранвал до 43 годишна възраст с писане на проекти и програми на фондации – сиреч, нищо отговорно!
Наскоро стана председател на политическа партия с платформа анти-ГЕРБ.

Медиите, моля ви, по-сериозно!
Не можете да намерите експерти-опоненти?

Подигравка със зрителите е да противопоставяте хора без образование и без професионални трудови биографии на вицепремиера и на всепризнатия експерт и министър г-н Нено Димов!

Общественото обсъждане не се състои в даване на думата на устати необразовани грубияни, които не са в състояние да изложат смислени аргументи, а са обединени единствено от политическата си неприязън към управляващата партия ГЕРБ!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908583
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930