Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2015 23:01 - ДЯДО, БАЩА, ДЪЩЕРЯ И ТЪПИТЕ НИ ТЕЛЕВИЗИОННИ ХРАНЕНИЦИ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 3554 Коментари: 4 Гласове:
29


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Лилето Павлова – щерка и внучка на комунисти, за втори път министър на Бойко Борисов, тръгнала из студовете на февруарска България лично да убеждава хората да подават молби за безплатното саниране на полускапаните си панелки. Да й се чудиш - защо не си седи на топло в кабинета, нали всички властници правели така? Сегашните съпартийци на баща й и дядо й разправят, че от санирането се хващал рак, а Лилето усилено ги опровергава.  Защо е тръгнала да им прави сечено, нали уж крушката не падала по-далеч от дървото? Народните мъдрости понякога издишат, та май трябва да внимаваме с тях.   А Българската национална телевизия, дето я храним с парите си, върви по петите на Лилето и задава въпроси. Панелките – панелки, ами свлачищата?  Общинските пътища в Кърджалийско били много зле! Че къде зяпаха кметовете им досега, нали ДПС беше на власт година и кусур, защо не ги оправи, ами търсят сметка на това правителство, дето от три месеца насам се чуди с коя бакия да се захване най-напред?   Лилето обаче е готова да отговаря кротко на всякакви въпроси. И за свлачищата отговаря кротко и не се ядосва, да й се не види.    Ами сега? Как да я зачукаме? Нали това била мисията на всеки журналист - да разобличава властта и да я изкарва от кожата й, особено ако е свястна? И тогава “умната” журналистическа глава, дето си седи на топличко в студиото, решава да затрудни министъра с въпрос за срока, в който ще оправи свлачищата.  А когато Лилето го попита за кое точно свлачище се интересува, защото свлачищата са различни и сроковете ще са различни – едни ще се оправят по-бързо, а други – по-бавно, глупакът само дето не се скри под масата.   Абе Муньо смотан, да знаеш случайно кой месец сме? Знаеш ли как се лее бетон при минусови температури? Знаеш ли, че пролетните дъждове и снеготопене предстоят и никой не може да предвиди къде какво свлачище ще се активизира, та да искаш да се определят срокове? Или искаш Лили да ти каже в какъв срок ще оправи свлачище, което още не е тръгнало?   Като не знаеш, да те няма в студиото!  Аз на глупаци заплата не искам да плащам! Стигат ни продажните журналисти от частните телевизии, за да търпим и вас! Искам БНТ да определи срока, от който нататък няма да слушам глупости от екрана й!  А Лилето, на когото и да е дъщеря и внучка, щом си гледа работата и хич не се жали, ще управлява!    http://bnt.bg/part-of-show/lilyana-pavlova-situatsiyata-v-stranata-e-kritichna



Гласувай:
29



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sullltan - О, телевизионерите са нищо :-)))
09.02.2015 23:48
Да видиш в блогбг какви баници въртят! Привиждат им се рептилоиди, таласъми, други. В едно саниране видяха страшна конспирация. Всеки червен блогър се буди с някакъв смешен въпрос и вярва, че министрите са длъжни да му отговарят.
В крайна сметка каквото и да стане, винаги се оказва, че някой от червените го е предвидил. Може дума да не е обeлил по темата, ама важното е да се похвали.
:-)))
цитирай
2. lado - разрева ме...
10.02.2015 20:42
Езикът ти сигур се е изприщил
цитирай
3. lado - Санирането не е да лепиш стиропор, тва е доста сложен процес, не е просто като лизане на задници,
10.02.2015 20:46
тва требе добре да си го разбрал от опита си, който не е в санирането
цитирай
4. sullltan - lado,
10.02.2015 21:05
изключително съм радостен, че един опитен човек сподели опита си,
който ...... не е в санирането. :-))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902519
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031