Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2019 20:01 - ЗА РЪКОТВОРНИТЕ ПАМЕТНИЦИ - или кой кого изпитва?
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 519 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 10.10.2019 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 8 октомври 2019 г.   

В интервюто на премиера в бТВ тази сутрин видяхме един нов Борисов. Хем си е същият, хем е друг. Показа на медиите, че и това може – да бъде критичен и нападателен към тях. Казвам медиите, а не Хекимян – защото той е само марионетката на целия телевизионен екип, който е готвил сценария на интервюто. Станахме свидетели на всички изтъркани стари номера – неучтиво прекъсване, опити да се вкарат собствени думи в устата на интервюирания, бърза смяна на темата с друга – и после връщане към старата. Никой номер не можа да обърка премиера.
Колко ли хиляди страници са написани досега с цел да бъде омаскарен Бойко – като започнем с близо 200-та статии в сайта Дойче Веле - който като че ли е създаден само за да го оплюва - минем през Дневник, Медиапул и разни анонимни сайтове с фалшиви новини, а да не забравяме и над 20-те книги, някои от тях с много заплашителни заглавия. Нищо не подейства, за по-малко от 10 години управление Борисов и партията му имат колко… 12 изборни победи ли станаха вече?
Преди години писах, че тези писания му издигнаха неръкотворен паметник – и времето, изминало оттогава, го доказа. Враговете му издигнаха Пушкиновия неръкотворен паметник, макар и с обратен знак. Няма съвременен политик, срещу когото да е писано толкова много. А не действа! Защо ли? Ами много просто, другари! Защото и Бойко си изгради паметник – но ръкотворен! Въпреки световната криза, в която състави първото си правителство, въпреки огромната пропаст, в която ни вкарахте през 2013-2014 г., след Бойко Борисов България видимо е вече друга страна. Всички добрини, които направи за народа си, се виждат и се пипат с ръка! Те са ръкотворния паметник на ГЕРБ и лидера му! И когато журналисти го канят да им гостува по студиата или страниците си, не може да го канят, за да го „изпитват“! Кои са те? Кой им е дал статут на изпитващи? Да не би да са учители по професия, или са доценти и професори, минали през цедката на научни институции, та да „изпитват“ надменно и неучтиво? Да не би народът да ги е избирал, та да твърдят, че говорели от негово име? Интересно – защо социологическите агенции никога не правят изследвания на рейтинга на водещите журналисти – така, както правят за политиците? За политиците – може, но за журналистите – не? Да не би да е опасно? :)
Журналя, нямате никакво право да „изпитвате“ онези, които народът е изпитал преди вас и им е написал високи оценки! А колко струва самият „изпитващ“ Хекимянчо стана ясно, когато и на него му зададоха елементарен въпрос – не можа да отговори! Да кажеш в ефир на премиера на страната си, че ти е дошъл на крака, за да го изпитваш, трябва да слага край на кариерата на всеки журналист! И всяка медия, която държи на реномето си, трябва да го изхвърли веднага!
https://www.youtube.com/watch?v=oX5_7WvEbls&feature=share&fbclid=IwAR0r4I88J8LF2vvIiU4UyRYLNrdxkfngsajJbJnSjyG2hLe_Nj4YOsnRrO0



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobronameren - Изключителни попадения:
19.10.2019 07:56
- когато журналисти канят Б.Б. да им гостува по студиата или страниците си, не може да го канят, та да го „изпитват“ надменно и неучтиво? Да не би народът да ги е избирал, та да твърдят, че говорели от негово име?
- Интересно защо социологическите агенции никога не правят изследвания на рейтинга на водещите журналисти – така, както го правят за политиците? За политиците – може, но за журналистите – не? Да не би да е опасно?
- Няма съвременен политик, срещу когото да е писано толкова много. А не действа! Защо ли? Ами много просто, другари! Въпреки световната криза, в която състави първото си правителство, въпреки огромната пропаст, в която ни вкарахте през 2013-2014 г., след Бойко Борисов България видимо е вече друга страна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902346
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031