Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2018 14:49 - Хитлер е бил от Ротшилд
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 692 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наистина не е за вярване, че Адолф Хитлер и нацистите са били създадени – основани като партия от Ротшилдови. Именно те ги доведоха на власт в Германия, посредством оръдия като Илюминатските тайни общества, действащи в Германия: Туле обществото и Врил обществото. Ротшилдови финансираха Хитлер посредством Bank of England, както и някои други американски и британски финансови източници – Ротшилд, Кун, Льоб – банки, които преди това бяха финансирали руската революция.

В основата на финансирането на Хитлеровата кампания и военна машина стоеше химическия гигант И. Г. Фарбен, които имайки американско разклонение бяха управлявани от лакеите на Ротшилдови – Вартбургови /Варбург/.. Пол Вартбург, който управлява еднолично Централната банка на Америка, Федералния резерв през 1913г. присъства в борда на американската И. Г.

Наистина И. Г. Фарбен осигуряваща робска работна ръка в концентрационните лагери на Аушвиц, бе поделение на Стандарт Ойл, който пък е притежаван от Рокфелерови, но в действителност Рокфелеровата империя беше изградена със съдействието на Ротшилдови. По този въпрос може да видите “Истината ще ви направи свободни” и “Най-голямата тайна”, където в детайли са показани някои факти.

Ротшилдови притежават също немските информационни агенции по време на двете световни войни и така контролират притока на информация към Германия, както и информацията, която излиза от Германия. Когато съюзническите войски навлизат в Германия, те откриват, че фабриките на Фарбен представляващи сърцевината на Хитлеровата военна машина не са били ударени ни от една бомба, въпреки масовите бомбардировки, както това се случва с фабриките на Форд, друг един илюминатски поддръжник на Хитлер. А в същото време останалите заводи са били изцяло разрушени от бомбардировките.

И така силата, която стои зад Адолф Хитлер, това е силата на Илюминатите, представена от Ротшилдови в случая, тази специфична “еврейска” кръвна линия, която твърди, че поддържа и защитава еврейския народ и вяра. В действителност те използват еврейския народ и злоупотребяват с еврейското име, за да постигнат своите невероятно сатанински цели.

 



Гласувай:
1



1. germantiger - ...
17.12.2018 15:01
ама разбира се, как иначе, точно така

само българските и руските боклуци сте от Бога чистички лайна
цитирай
2. radostinalassa - Хитлер е имал еврейска и негърска кръв, като всички евреи
17.12.2018 15:43
В концлагерите са се избивали само евреите , чийто баща е бил ариец. Те се явяват арийци. А останалите евреи са били подготвяни за изпращане в Израел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 912260
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930