Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2018 11:02 - ЗА СТУДЕНАТА ВОДА И ДЪРЖАВАТА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 575 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

При гостуването на адвокат Марин Марковски в сутрешния блок на бТВ днес чухме от него, че прокуратурата ни е излъгала. Не използва тази дума, разбира се. Но каза, че в документацията нямало запис, в който Иванчева да казва: „Поставили сме Ваклин на колене, да си плати! Няма да му пусна преписката.“ Което означава, че прокурор Илиян Рангелов ни е излъгал, че има такъв запис. Ако после му пуснат записа и се окаже автентичен (защото и това ще се оспорва, макар и да е законно СРС), вероятно ще се оправдае, че документацията по делото е толкова обширна, че точно този запис не му е попаднал. Но обвинението му към прокуратурата в лъжа ще се разпространи. Няколко млади хора ще си кажат „Нема такава държава!“, ще използват правото си на свободно придвижване и ще напуснат родината си. А емигрантите, които се колебаят дали да не се върнат, ще си кажат: „Никакво връщане, в България няма правосъдие, даже прокуратурата лъже.“ А ние ще продължаваме да страдаме от демографска криза.
Двете обвиняеми се появиха вчера, облечени във фланелки на „Зелените“. А десетината протестиращи в тяхна полза обявиха, че събират пари. За какво ще събират пари? За подкуп на съдиите, които ще гледат делото? По повод изнудването на инвеститорите да строят детски площадки в район "Младост" Марковски обясни, че което не е изрично забранено, не е незаконно. Следователно е законно и да се събират пари за подкуп!
Не познавам добре съдебната система и не зная може ли прокурор Рангелов да съди адвокат Марковски за това, че го обвини в лъжа. С извинение, вярвам на прокурора повече, отколкото на адвоката-защитник. Но съм българин и твърдя, че не може да плюеш по институциите на държавата, за да оневиниш обвиняем.
За десетината минути гостуване Марковски два пъти пи вода. Психолозите казват, че при голямо напрежение на лъжците им пресъхва устата. И ние, ако продължим да неглижираме недоказани обвинения срещу държавните органи, ще има да пием много вода. Студена.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907741
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930