Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2018 11:15 - ТЕОРИИ И ПРАКТИКИ НА ГАДОВЕТЕ И НА БЪДЕЩЕТО
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 427 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.03.2018 16:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Снощи и днес е кулминацията на истерията, последвала овладяването пуча, организиран срещу третото правителство на Борисов.
Опозицията се надяваше, че докато се занимава със сложните проблеми на балканската политика в чужбина, няма да му стигне капацитет за тукашните. Ама то па зе, че му стигна. Малко се изнерви и ги нарече гадове, но е разбираемо. Какво друго освен гадове са хората, които посягат на националната сигурност, докато всичките сили на държавния апарат са впрегнати в това да повишаваме реномето на България на международната сцена? Службите не работели и за това бил виновен той? Само че помним кой разби и МВР, и службите, и ги напълни с къртици и хора от кол и въже – Цветлин Йовчев по времето на Орешарски, и то съвсем целенасочено. Години няма да ни стигнат да се оправят.
Щом в рамките на 24 часа по телевизиите се явят фигури като Андрей Райчев, Кольо Колев и Кънчо Стойчев, значи БСП-то е в истерия, че им развалят сценария.
Снощи при Цветанка Ризова Андрей Райчев показа, че може да говори и глупости, щом му заповядат. Но Татяна Дончева го надмина с твърдението, че ГЕРБ излъгали софиянци, че ще построят завод за боклука им. Заводът от две години поема целия софийски боклук и даже преработва 80% от него, а тя не знае? С извинение, годинките рано или късно започват да ни предават - ами да почва да пие гинко билоба – и то редовно, че иначе не действа. Личен опит.
Днес сутринта при Иво Никодимов в БНТ Кънчо Стойчев и Михаил Константинов уж щяха да говорят за сценариите на опозицията, по теорията и практиката на които и двамата могат да кажат много неща. Да,ама не. Извъртяха се и двамата и забиха в други посоки. Константинов ме стресна с изречението „Два пъти или три пъти българският народ показа, че не може да бъде мамен.“ Ама наистина ли? Ако не можеше, на какво разчитат не само тайните лаборатории на БСП, но и на симпатичните му „десни“, когато си плетат интригите?
Според мен дотук планът за дестабилизация е успешен само в първия си етап – да нагнети напрежение в обществото. Но цялостният сценарий е вече провален. Сега следва постепенното изсулване на действащите лица от него. Ще има още крясъци, но те ще са затихващи. И така – до следващия сценарий.
Да не се лъжем, Председателството ни върви от добре по-добре, а това вбесява гадовете. :) Текстът на Любен Дилов-син отпреди седмица, който също го потвърждава, ми подейства като лъч пролетно слънчице. След всички простотии, които е изговорил по адрес на Бойко Борисов, прави артистично салто мортале и най-сериозно казва истината. Нали стана дядо и той, та се усети - дядо-куку не е като младеж-куку!
Хайде – един по един, кой рязко, кой постепенно – идвайте на себе си и не проваляйте държавата, ако искате децата и внуците ви да са около вас. И теорията, и практиката на бъдещето ни е в тях. Прочее, честита баба Марта на всички!
https://www.lentata.com/page_10670.html



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909166
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930