Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2018 22:04 - ПРАЗНИЧНИ ЗАЛПОВЕ СЪС ЗАДНИ ПОМИСЛИ И ДЕЙСТВИЯ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 365 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Почетено беше българското народонаселение с празничен залп от публикации в европейски медии по случай Новата 2018 и поемането на Председателството на ЕС от нашата скъпа родина. Възпитаните европейци с позитивното мислене ни поздравиха.
Само да не си помислите, че чуждите медии са ни пожелали успешно и спокойно председателство? Нищо подобно! Като прочете статиите, човек може и да си помисли, че цяла Европа е настроена срещу българите и не може да ги понася.
Разказват как ние сме били най-бедните, па и най-корумпираните. Как у нас нямало свобода на словото и ни управлявал охранител с черен пояс. Направо - "нема такава държава".
Ще речеш, че европредседателството се дава по заслуги, а не на ротационен принцип. И че всички държави, които са се изредили преди нас, са белокрили ангели, а ние сме по-черни от Сатаната и недостойни за тази отговорност.
То в германска лява медия ли не щеш, в английска ли... а френската държавна агенция “Франс прес” веднага след Нова година си изтри анонимните публикации, макар че всички български опозиционни медии ги цитираха и преразказаха по няколко пъти и все под различни заглавия - та белким изкарат от две поне десет. Ма тя тая “Франс прес” излезе по-голяма работа от нашата Прас прес, бе! Прас прес само лъже, а Франс прес лъже, лъже, а после си и изтрие лъжата, та да не можеш да й потърсиш сметка!
Недейте така, приятели, суицидни мисли ще ни докарате до главите и депресии новогодишни, вместо радости и енергия за велики европейски дела! Не трябва ли да вярваме на очите и ушите си, че европейските лидери уважават и хвалят постиженията на България при управлението на охранителя с черния пояс, а него даже го и обичат ?

Обаче... ние четем внимателно и задълбочено. И така, както си четем, разпознаваме едни до болка омръзнали ни нашенски почерци. Статиите са пълни със същите празни лафове, дето ни е дошло до гуша да ги слушаме от “нямалявонямадясно”, “щечупимръчички” и присъдружното им червено “еладасеразбЕремнавънкакато мъже”.
И докато се чудим дали да страдаме от неочаквано изсипалата се върху главите ни европейска омраза, какво да чуем пак?
Откъм коневръза надава вик опозиционната лидерка Корнелия – дамата, която според съпартийците й “няма задна скорост”. Подвиква към охранителя с черния колан и настоява да отговори на чуждите медии - макар и те нищо да не го питат!
Има нещо тук... Мине се не мине ден, все напомняне за себе си, призиви за нещо си, нетърпение горещо, сърбежи всякакви и публични почесвания откъм вражеския стан. Любов ли бе към властта, та да я опишем? Любов на живот и смърт, както обичат да казват някои.
Много се разбърза Корнелия, та затвори кръга. Нетърпението ги издаде и задните им помисли лъснаха на предниците им.
Само будала няма да се досети, че българското задкулисие – нямалявонямадясно има само долноинтригантство и всичкисрещуГЕРБ, ни изсурвака за Новата година и европредседателството със заря от гнусни публикации в чужди медии. И да не земе па някой сега да си помисли, че българската опозиция е корумпирала продажни западни журналисти, които са си турили името под техните глупости? Нееее, няма начин, по Европата няма никаква корупция, само у нас има. :)



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907837
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930