Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2017 12:46 - ПО-ДОБРЕ ДЪЩЕРЯ КУ@ВА, ОТКОЛКОТО СИН - ЖУРНАЛИСТ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 955 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Още колко време журналистите ни ще се излагат като този млад автор на 24 часа? Фактите, които излага, са верни и анализът му би трябвало да бъде поне неутрален - ако не явно одобрителен за действията на правителството. А той не е! Защо не е, след като ни съобщава за успешната водеща роля на премиера Борисов за изграждане на транспортни коридори и газови връзки в балканския регион? Лъжицата катран, който е сипал, за да поомърси тези факти, издава предварителната му негативна нагласа към личността на премиера.
Това не е журналистика, млади човече! Каквото и да е личното му отношение към един политик, истинският журналист трябва да може да го крие. Махленски коментари издават неспособност за сериозни анализи.
Ето няколко капки от катрана: “На пръв поглед активността на Борисов по темата Балкани е малко странна. Още повече, че ситуацията на полуострова някакси изглеждаше встрани от интересите на предните му две правителства. ...Борисов следва старата геополитическа идея България да е център на Балканите Едва ли не сме изпълнили байганювската мечта за солунската митница. Всъщност зад цялата активност на Борисов седят пари.”
Момко, само глупак може да си мисли, че в продължение на години един политик ще прави едно и също нещо. След като нашата инфраструктура никаква я нямаше, от какви позиции Борисов можеше да "играе" за “ситуацията на полуострова” в предишните си правителства, щом още не беше оправил своята къщичка? С изрази като този - за парите, винаги се внушават подозрения и се разобличава нещо скрито, а в случая става дума за това, че финансирането на балканските проекти е почти осигурено. А с последното си изречение, в което нарича дипломатическите совалки на премиера Борисов “натиск”, авторът Виктор Иванов изпада напълно от класациите за анализатор – поне в моите очи.
Съжалявам, но няма как да не си спомня лафа, който поставих за заглавие на бележката си – по-добре дъщеря ку@ва!
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6443996



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stariatb - Необходимо е разграничение между истината и лъжата!
13.09.2017 14:49
Клевети и внушения са масова изява и на журналисти и на политици. А това е защото и в журналистиката, и в политиката не се изискват доказателства и тогава би имало разграничение на истината от лъжата. по точно, би имало подсъдна клевета и потвърдена , също подсъдна престъпност. Просто, възможността за безотговорното и неконтролирано хвърляне на обвинения сякаш е нарочно създадено и е удобно на политиците. Вижте например избора и действията на прокуратурата. И макар че Борисов не е от изявените клеветници, не е и в изявените разобличители ,но в продължителното си участие във властта, не прави достатъчно за разграничение на истината от клеветата в обществения живот, в което, най-малко е и безспорната му вина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902187
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031