Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2017 16:47 - ПОРЕДНИЯТ ХИБРИД
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 404 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Преди няколко дни се разчу, че някаква гражданска организация, наречена Атлантически СЪВЕТ, е против посещението на Путин в България. Нямам нищо против граждански организации да бъдат против Путин, и аз съм против режима му. Но името, името на организацията не мисля да е избрано случайно.
Атлантическият КЛУБ, създаден още през 1991 г. от Соломон Паси, е организация с дълга история, силно допринесла с дейността си за влизането на България и в НАТО, и в ЕС.
Не се ли притесняват господата, създали Атлантическия СЪВЕТ, че ще бъркат организацията им с отдавна съществуващата, или са се спрели на това наименование именно за да ги бъркат? Защо пък да не ползват известността на Атлантическия КЛУБ? Кое било клуб, кое съвет - дребни подробности, ще си рече евроатлантическият българин. Нали е атлантическо, добро е. Да не би евроатлантическата ориентация на страната ни да е застрашена, та да е нужна втора неправителствена организация? Не, имаме си трети кабинет с ясна проевропейска и проатлантическа насоченост. Да не би Атлантическият клуб на Соломон Паси да не върши никаква работа, та да е добре да има повече организации, които да подкрепят правителството?
Да, ама не - както казваше доайенът на българската журналистика Петко Бочаров.
Да погледнем нещата по-отблизо. Новата атлантическа организация има двама председатели, единият от които е г-н Димитрин Вичев, известен с “изящния” си език и стил от протестерски митинги.
Да видим какви са политическите му анализи върху дейността на третия проатлантически кабинет на ГЕРБ. Цитирам само три негови постинги във ФБ от м. юни т.г.:

“Димитрин Вичев 2 June at 13:10 • От тъпи, прости и зли милиционери, само тъпанарски предложения може да идват. Няма конституция за тях, няма права на човека... Отново ще се крият в храстите, ще снимат, ще рекетират и ще пълнят джобовете си шкембелии пътни полицаи. ГЕРБ са мафия и пълни отрепки. Най-големите боклуци които са били на власт през последните 27 години, защото са комбинация от комунисти, милиционери и мутри-рекетьори. Сган.
Димитрин Вичев 3 June at 21:43 • Sofia • Руският ГЕРБ, руските патрЕоти, руското БеСеПе, руското ДеПеСе и вся остальная руская партийна сволочь пак заграбват България и пак ни ограбват. Долна, мръсна, бандитска, милиционерска, комунистическа сган. Лъснаха на всички путинските им червени задници. Милост за тези боклуци няма да има. А "пътната им карта" да си ги заврат някъде другаде....Нито Путин е добре дошъл в България, нито "патоците" им, нито ядрените им централи, нито нахалните им туристи. Да вървят на майка си путинска....И Бойко Борисов с останалите комуняги и той да върви там.

Димитрин Вичев 5 June at 23:04 • ... Ей хора, замислете се каква банда управлява България. Благодарение на 1 милион олигофрени които гласуват за нея. А може и да са фалшифицирани гласовете. Вече всичко е възможно и не се знае със сигурност какво точно става в тази кочина, а не държава. Мутрите и комунистическо-милиционерските свине изядоха хората.

Както се казва, коментарите са излишни.
Налази ни поредният хибрид.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902058
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031