Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2017 11:32 - ВАШЕ СЕЛО НЕ Е НАШЕ СЕЛО!
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 346 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Хайде сега хейтърите, които бързаха да покажат на приятелите си във Фейсбук колко много разбират от всичко, да бъдат така добри и да се извинят на г-н Тенев. Най-слабата обида, която отправиха към него, беше “боклук”. Признайте си, че вие сте боклуците и се извинете. Ще се аргументирам.
Първо - вие се изживявате като последна съдебна инстанция, знаете всичко за всеки и на момента му слагате етикетчето. Цивилизационен принцип още от Волтер е, че е по-добре да рискуваме да остане един виновен ненаказан, отколкото да бъде наказан невинен. А вие направихте точно това! Второ - да оценяваш политическите възгледи на един човек, на базата на шегаджийска снимка отпреди десет години, издава житейска и духовна ограниченост и малограмотност, граничеща с тъпотия. А вие направихте точно това!
Трето - тъй като снимката на г-н Тенев е направена в музей в чужбина, с оценката си “боклук” издавате колко е мизерен собственият ви животец и колко дребни и недоразвити душици сте – чужди са ви и емоциите, и реакциите от срещата с културата на други народи. Помогнете си сами, ние не можем. Поне четете повече, безплатно е.
В крайна сметка - на дъното на хейтърството ви стои съзнанието за собствената ви незначителност. Но не, ваше село знаело най-добре и веднага се разкрещявате кой не бил достоен да ви управлява – точно вас, жалките и дребни душици? Окопали се удобно в гражданската си незначителност, сте съдници от първи ранг? Преди време писах текст в защита на политиците. Общество, в което преобладават граждани като вас, не може да създаде политици, чисти като сълза. Нито вие ги заслужавате.
Ваше село отдавна не е наше село. Заради такива кресливи многознайковци като вас загубихме добър специалист и почтен човек в държавното управление. Експертите в България не са в количество “с лопата да ги ринеш”, такива като вас са "с лопата да ги ринеш". Извинете се и замълчете най-после!
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/napusnalijat-zaradi-nacistki-pozdrav-zam-ministar-v-nokdaun.html
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909640
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930