Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2017 23:54 - ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР - ИЛИ ИЗВЪНЗЕМЕН, ИЛИ...
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Главата ми не може да побере как е възможно българските магистрати да не могат да обяснят на човешки език колко безумни са обвиненията срещу главния прокурор, че отишъл в ЦУМ да пие кафе с някой си.
Понеже “двете-каки-гейт” и другите подобни простотии не минаха, сега ни сервират “ЦУМ-гейт”.
Да ви кажа какво мисля аз по въпроса. Мисля, че Христо Иванов и компания искат извънземен да ни е главен прокурор. Защото само извънземните нямат семейства, приятели и познати тук.
Как изобщо не се сещат - ами Цацаров, ей така, както си ходи по улицата, може да срещне съученик! Ще се спре за едно “здрасти” - да не каже онзи, че се е възгордял, и... най-неочаквано може да го помолят за услуга. Кой ще е виновен? Според наш Ицо - ходещия по улицата. И ще спретне “улица-гейт”? По същия начин всеки може да се доближи до жената на Цацаров и да я помоли за нещо. Ицо следи ли тя с кого пие кафе, или я е оставил без контрол? Проучи ли кои са нейните роднини, съученици и приятели, тя среща ли се с тях и какво си приказват? Дали после не предава разни молби на мъжа си? Досега не е имало “съпруга-гейт”, да очакваме ли?
ДАНС подслушва ли телефоните на главния прокурор? Не? Не знаем кой му се обажда и за какво? Как може, къде е прозрачността? Я веднага да го закачат, той е главният заподозрян! Добре ще е и джипиес да му имплантират, за да знаем във всеки момент къде се намира!
Вай-вай-вай, според Ицо и компания в България нямаме никаква гаранция за “интегритет”, както в Румъния! Затова пък си имаме кресливци с маниакални фиксации като него.
На Ицо ще дам акъл – понеже няма как да си изберем извънземен за главен прокурор, за свое спокойствие да поиска да държим Цацаров до края на мандата му в карцер. И за всеки следващ на неговия пост - за седем годишния мандат да се подсигури килия–одиночка без никакви контакти със света и с надзиратели Ицо и компания! Само това ще успокои подозренията им към главния прокурор и ще престанат да ни занимават с глупостите си.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908541
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930