Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2017 17:12 - НАЙ-ДОБРАТА НОВИНА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 357 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След резултата от последните парламентарни избори най-добрата новина за мен е, че няма да слушам всеки ден гнусни лъжи и обиди от уж политически съмишленици.

Особено ме дразнеше обикалянето на всички студиа от едни умни, красиви и честни, но най-вече “автентично десни” самохвалци. 
Събрах – за да се посмеем заедно, гаменските приказки на лидера им със срамен прякор и безсрамен език.

 

"Ерата Бойко" свърши, доминацията на ГЕРБ е зад гърба ни - те се намират в период на интензивно мартенско снеготопене. 
Борисов ще бъде погребан от избирателите като варварски владетел - заедно с всичките си слуги, роби и наложници, с конете и патериците...”

“Естествено е, че една част от хората са объркани. Защото не виждат реален сблъсък между БСП и ГЕРБ. Ако има проблем, той е пълната липса на разлика между БСП и ГЕРБ и задаващата се коалиция помежду им.“

“...на Борисов му станаха толкова много патериците, че вече не знае коя да хване и току се просне по нос. Защото, като се пресегне, не знае коя се е извъртяла като БДЦ – единия ден напуснаха, на другия се върнаха.”

"Не си роб на Борисов, не си слуга на падишаха. Не си длъжен да гласуваш за тях, ако не искаш БСП да дойде на власт. И обратно – има начин да ги разкараш тия. Има начин ГЕРБ да се махне от политиката, без да дойде БСП". При очертаващата се коалиция БСП-ГЕРБ, и то доминирана от комунистите, единствените, които не сме готови да се овъртолим в това корито, сме ние."

"Подготвят се да гладят чаршафите за общото легло, защото се задава политическа сватба. Помня как Бойко Борисов разказваше, че стои и сам гледа футбол като куче, но като му свърши държавната работа – има една тайна госпожица, с която ще се свърже. Тъй като държавната работа на Борисов свърши, мисля, че е време да разкрие тайната госпожица и нейното име е Корнелия Нинова."

"Така че положението е "сетила се Мара да се побара".

„В момента хората в целия западен свят отхвърлят фалшивия сблъсък между еднаквите партии, докато в България ГЕРБ и БСП разиграват точно това. Точно в този момент на нас се опитват да ни пробутат „сблъсък“ между внуците на Политбюро и шофьорите на Политбюро, които после ще направят голяма крадлива коалиция“.

"Хората трябва да избират между Кунева и Лукарски, които са в килера на ГЕРБ, и нас – аз, Трайчо, Радан и всички разумни хора.“

“През 2016 година се разпадна мощната коалиция на „тримата шишковци".

"Пред очите ни се разпада ГЕРБ – Томислав Дончев говори едно в едната телевизия, Владислав Горанов и Лиляна Павлова - ДПС крилото в ГЕРБ - не дават властта, карат се с него през студиата. Бойко Борисов не може да си намери една изгладена риза, дава пресконференция по пуловерче… Ще допуснем ли това пространство да бъде заето от националисти и популисти?"

“България е със свалени гащи пред Русия”

„Добрата новина е, че след ерата на Борисов България ще има истинска дясна политика в лицето на Нова Република.“

Моля десните анализатори да не жалят избирателите, които изпращат подобни нищожества да ги представляват в парламента. 


Най-добрата новина е, че народът ни показа ясно - не желае да слуша такъв език от политиците си.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902188
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031