Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2017 14:06 - КОЙ ЗА КАКВО МРЪНКА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 342 Коментари: 0 Гласове:
0




Отминаха първите реакции на резултатите от парламентарните избори. Затихна и плачът на “непредставените триста хиляди” десни умници, дето били автентичи. Късно е, чада - мандалото на парламента хлопна. Да бяхте мислили по-рано, както ви предупреждавахме ние, по-глупавите от вас десни, които винаги гласуваме за ГЕРБ.
Но умниците ни не могат да не мрънкат. За какво е умникът, ако не за да намира кусури и все да е недоволен?
Направих си труда да посетя ФБ страниците на няколко знакови наши десни, повечето от които не се обвързаха с партийни предпочитания, и сега ще споделя какво прочетох на тях.
Александър Йорданов е изплакал, че агент на ДС откри първото заседание на 44-ия парламент. Аман, г-н Йорданов. Как не запомнихте, че няма журналист-международник от времето преди 1989 г., който да не е бил агент на ДС? Било им е задължение по трудова характеристика, така да се каже. Не може да посещаваш капиталистическия враг в бърлогата му, да четеш пресата му - и да не помагаш на родината си с информация как да се защитава от него. По същия начин на други им беше вменено задължение да бъдат членове на БКП, ако искат професионална реализация. Как иначе ще осъществяват ръководната й роля?
Евгений Михайлов твърди, че: “...България се и ще се управлява от (п)резидент комунист и мнозинство с националсоциалисти, зависими от Кремъл”. Очевидно като кандидат-депутат на ДОСТ предпочитанията му са били за зависимо от Турция мнозинство с Местан - доскорошния ибрикчия на Доган.
Константин Мишев, и той активен про-ДОСТ агитатор, се изцепва чак от Америка, че Великденската литургия в столичната ни катедрала била казионна и че най-големите разбойници в държавата били наобиколили Патриарха. Два фала на интелигентния г-н Мишев. Първият – не знае значението на думата “казионен”. Държавна литургия няма и не може да има. Вторият – истинският християнин трябва да се радва да види разбойници на литургия, а не да се възмущава.
Почти същото споделя и Милен Максимов (доскоро Радев), емигрант в Германия: “Трудно ми е да си представя, камо ли да приема, че в България отново може да съуправляват ляво-националисти от московски сой като Сидеров & Со. И никакви прагматични съображения не могат да променят правото ми на лично неприемане.” Доскоро г-н Максимов вярваше на Бойко Борисов. Кой ли го настъпи под масата, та забрави, че само преди две години ГЕРБ измъкна България от калта, съуправлявайки с една банда самозванци, които сами не знаеха какво искат?

В обширна статия Илиан Василев, агент на ДС от 1988 г., се оплаква от липсата на протести. Хората трябвало да са на улицата, а не по работните си места. Само ако се мотаме по улиците Бълария щяла да просперира! Ако се чудите защо споменавам годината на вербовка на Василев, то е защото аз се чудя как през 1988 г., цели 3 години след руската “перестройка”, не му е било ясно, че комунизмът си отива, та е решил да му служи. Или са му били обещани перспективи за развитие и в 21 век? А Петър Бояджиев, известният “антикомунист”, но и кандидат на БСП за премиер, хич не се церемони, ами направо обявява “безкомпромисна война със всички възможни средства със задаващото се правителство”. Не се безпокойте за него. Ако някой реши да го обвини в нарушение на българската Конституция заради тази “война със всички възможни средства”, френските социалисти ще го защитят, защото е с двойно гражданство.
Никой от изброените не апелира да се гласува за ГЕРБ на последните избори, та да нямаме нужда от управленска коалиция. Никой от тях не казва с коя друга партия или коалиция предпочита да бъде управленската коалиция и на какво основание. Всички са недоволни от ГЕРБ и мрънкат. Но за какво мрънкат – не знаят!
Не, това не ни е интелигенцията. Нито това са ни десните, нито антикомунистите. Да ме прощават, но това е... мат’рял!!!
 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907872
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930