Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2017 12:30 - МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.01.2017 13:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Слушах пак умници да бистрят вътрешното положение. В БНТ вчера ги бяха събрали отбор все “приятели” на ГЕРБ и Бойко Борисов, начело с Евгений Дайнов. Доста оклюмали ми се видяха. Днес опитите продължават – този път с помощта на млади социолози и културни дейци. Защо го няма онова вдъхновение, бре? Къде е онова настървение, с което бичувахте и разобличавахте пороците на ГЕРБ и лидера му? Няма кого да ръфате сега ли? Наистина е трудно, защото ГЕРБ предаде властта на служебния кабинет най-спокойно и цивилизовано. А Борисов им поръча да направят ревизия и да пращат разкритите нередности на прокуратурата. Не потривате ли ръце, предвкусвайки пак измислени процеси като през 2013 г.? Ааа, сещам се... социологията, мамка й...
Колкото и социологията да обслужва БСП - пък и “десните”, последните й проучвания показват, че пак ГЕРБ е на първо място. Всички агенции отбелязват около три процента преднина пред БСП, което ще рече, че са най-малко още пет отгоре. И което ще рече, че за да навредят достатъчно, трябва да се погрижат ГЕРБ да не могат да съставят правителство след изборите. Затова първата им задача е да започнат да обработват общественото мнение, че ни чакат избори до дупка. Зер, ГЕРБ са прокажени и никой не иска да управлява заедно с тях. Не споменават, че ще трябва да плащаме през няколко месеца по 30-40 милиона за тоя, дето духа. И в други държави са го правили, колко му е?
Само за един ден чух четири пъти, че служебното правителство можело да управлява повече от два месеца. С това внушение им дават кураж да запрятат ръкави да съсипят всичко, съградено с толкова труд от ГЕРБ. Най-сигурни са за здравеопазването, където зъболекарят Илко вече заяви най-нахално, че щял да замени със своя “философия” промените, направени от Москов, в резултат на които тази година нито една болница не завърши годината с дългове. А неговата “философия” я знаем – лечението е стока, която се продава на свободния пазар. За да разруши постигнатото, и един месец ще му стигне. Тук не мога да не възкликна: Жална ти майка, българино!
А я си представете, че на някой му хрумне да агитира, че е по-добре масово да гласуваме за ГЕРБ, за да си състави еднопартийно правителство? Пак ли да слушаме всеки ден кой партньор за какво е измислил да им извива ръцете? Дали ще се престраши някой? Аз мисля, че ще се престраши и няма да е един, нито ще са няколко. И че дойде време да викаме всички, с всички сили и всеки ден:
- Много сме, силни сме! Елате при нас, за да станем още по-силни! Има още работа за вършене, а само с ГЕРБ начело ще си оправим държавата!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902222
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031