Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2017 21:26 - ПИШЕТЕ ЛИ, ПИШЕТЕ ЛИ? ПИШЕТЕ, ПИШЕТЕ!
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 1099 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 23.08.2017 10:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Опитвам се да се поставя на мястото на всички онези, които изрекоха и изписаха толкова много ненормални обвинения и лъжи по адрес на Бойко Борисов.
Онези, които го наричат прост затова, че в бедните години на детството си е бягал по поляните край София с филия, намазана с мас в ръка. Онези, които продължават да го наричат прост пожарникар, макар че е инженер, кандидат на науките, преподавател и ги спаси от организираната престъпност.
Онези, които ги било срам да имат за премиер човека, който е минал през всички стъпала на властта, за да придобие опит да заеме най-високото стъпало. Първият премиер на България, уважаван и приет от цялата световна общественост.
Госпожи и господа!
Докато се чудехте как да си изкривите душите по адрес на Бойко Борисов, не може някъде вътре във вас – макар и подсъзнателно, съвестта ви да не е нашепвала, че измисляте долни лъжи. Затова се надявам поне някои от вас да си правят паралелни записки, в които да казват истината за поколенията.
Защото внуците ви растат и все някога ще ви попитат:
- Бабо, ако изям сега една филия с мас, прост ли ще стана? А ако тичам бос по поляна? Трябва ли да го крия и да не казвам на никого?
- Като е бил толкова прост Борисов, дядо, как партията му години наред е била най-голямата и най-успешната? Като му гледам и слушам клиповете в интернет, той не е обещавал реки от мед и масло и подарък таблет за всяко дете?
- Дядо, защо си писал, че е бил едноличен диктатор, жаден за власт, след като два пъти е хвърлял властта, без да е бил принуден?
- Ненормален ли е българският народ, дядо, та е искал този лош човек да го управлява?
Ще питат за още и още най-различни обвинения и лъжи, изписани в 19 книги и стотици пъти повече статии и интервюта.
И тогава ще трябва да отговорите... Може да решите да излъжете и внуците си – изборът е ваш. Само че тогава те ще се запитат – толкова ли са били глупави моите баба и дядо?
Ако решите да кажете истината – а все някога ще трябва да я кажете – по-добре си признайте, че на младини сте били безсрамни лъжци. Защо – всеки е имал своите причини. Но за да не забравите - пишете, пишете тайно истината и я крийте по чекмеджетата на компютрите си. Ще ви потрябва, за да си купите с нея прошката на поколенията.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sestra - Правилно.
17.01.2017 23:02
Гласувал бил за Радев от погнуса, че Борисов не подал правилна кандидатура, някакъв днес се извади на показ. Само не знам каква прошка би искал толкова изтрещял от слободия народ.
цитирай
2. krumbelosvet - Много пъти в блога съм защитавал Борисов.
18.01.2017 09:15
Много пъти в блога съм защитавал Борисов, но като ЧОВЕК и като достоен ОФИЦЕР И СПОРТИСТ. Най-доброто като премиер е, че показа способност да се променя и да се учи. Но да ни е спасил от "организираната престъпност", не съм разбрал. От битовата - още по-малко. А това, че за всичко са му виновни други, вече е идиотизъм и ако тоя идиотизъм се харесва на автора...
цитирай
3. alexiev123 - До krumbelosvet
23.01.2017 17:12
Освен да не знаете какво е 'организирана престъпност'? Забравихте ли отвличането на хора, изнудването на семействата им, рязането на пръсти? Битовата престъпност не съм споменавал и няма държава, в която да е преборена. Няма да я има, когато НИЕ спрем да крадем. Идиотизъм е да казвате, че за всичко са му виновни други. Няма друг премиер, който да е поемал толкова чужди вини.
цитирай
4. krumbelosvet - Любов
25.01.2017 10:16
необяснима. Или обяснима. "Автентичното дясно" се разви по Бодлер - "Пън подскочи на полето, глътна въздух и умря". И мощният бивш комунист беше припознат от ЕНП и САЩ за водач на антикомунистите у нас, и от тях, разбира се. Разликата между мене и автора е, че аз казвам, че за всички трудности са му виновни други. А авторът казва, че той е ПОЕМАЛ тия чужди вини. "Поемал" би трябвало да значи "поел отговорност". Виж ми окото. Но, за любов не се спори.
цитирай
5. alexiev123 - необяснима. Или обяснима. &quo...
29.01.2017 13:21
krumbelosvet написа:
необяснима. Или обяснима. "Автентичното дясно" се разви по Бодлер - "Пън подскочи на полето, глътна въздух и умря". И мощният бивш комунист беше припознат от ЕНП и САЩ за водач на антикомунистите у нас, и от тях, разбира се. Разликата между мене и автора е, че аз казвам, че за всички трудности са му виновни други. А авторът казва, че той е ПОЕМАЛ тия чужди вини. "Поемал" би трябвало да значи "поел отговорност". Виж ми окото. Но, за любов не се спори.

ЕНП и САЩ го признават като водач на най-голямата и най-успешната партия в България. А маниаците мислят само в термини комунист-антикомунист. Не само за любовта, и за омразата не се спори. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908093
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930