Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2016 15:23 - "ЕМИГРАНТИ ОТ ВСИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!"
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 780 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Учудвам се как професионалистите пропускат това интервю на Христо Иванов, в което според мен той излага най-ясно скривания досега замисъл на партията, която ще прави.
Апелът “Политизирайте се!” се оказа с оправдателен характер – за пред съмишлениците му, с които довчера викаха заедно – долу партиите, политиката е мръсно занимание, всички политици са корумпирани, долу всяка власт!
При Кин Стоянов (син на Радой Ралин) природата очевидно си почива, та му задава най-директно въпроса сред кои от противниците на ГЕРБ ще търсят подкрепа. Щото, нали, ГЕРБ не се бори срещу корупцията, а само срещу контрабандата. :) Защо и на двамата не им стига акъл да се сетят, че борбата с контрабандата на границата е и превенция за по-нататъшна корупция вътре в страната, не се наемам да обясня.
След дежурните мрънканици на Христо за корупцията, съдебната власт и как платформата им била антикорупционна, но каузата им не резонирала със страшно много хора, а те имали желязна воля да спазват законовите разпоредби и щели да си отчитат даренията много прозрачно, докато не дойде време да получават субсидии... внимавайте:
“Интересът от чужбина е огромен. За първи път в историята на България има толкова голяма българска диаспора в чужбина.”
Българска партия с електорат, резидентстващ извън територията на страната??? Сред членовете на инициативния комитет освен Мануела Малеева, която живее в Швейцария, срещнах и името на Мария Спирова, активна млада емигрантка, която често, охотно и самоуверено ни поучава кое как било в този свят и най-вече у нас. Предполагам, че има и други, но в списъка не са споменали мястото на резидентстването им. Плановете на партията били да възстановят връзката на емигриралите след 1989 г. с тяхната родина, да им дадат възможност да имат представителство тук и така да създадат “Голяма България”. (Иванов нарича пръснатите по цял свят българи “диаспора”, с което доказва за сетен път невежеството си.) За нуждите на електората си “Да, България!” ще продължи битката за промените в изборния кодекс, та да включат в българския законодателен процес като отделна политическа сила хора, които не живеят, не работят и не си плащат данъците и осигуровките в България. И тази “Голяма България” щяла да стане работеща икономическа, политическа и културна общност! Защото сегашната “малка” България не е...
За да не бъда разбран погрешно, ще кажа ясно: Колкото се обединиха пролетариите от всички страни, толкова ще се обединят и емигрантите ни. И както едни хитреци си поживяха добре на наш гръб, крещейки лозунга за пролетариата, така едни нови хитреци се канят да си поживеят добре с лозунг за емигрантите. Всеки български емигрант е добре дошъл, ако реши да се върне и да понася на собствения си гръб резултатите от решенията на българския парламент. Но да ни управляват дистанционно държавата, като че ли е играчка – тая няма да я бъде! Едно ДПС ни стига. Нямаме нужда от второ. https://www.youtube.com/watch?v=Vfe6nCOpXig



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stariatb - Здравейте "alexiev 123",
31.12.2016 11:28
И на мен ми омръзнаха безсмислиците, като "модела кой", на "красивите" и "умните" и "независими", натрапващи се, "доброжелатели на хората".
Мисля, че говорим за едно и също и ако има разлика, приемете моето мнение, като опит за допълнение на вашето, което, категорично, уважавам.
Честита ви Коледа и предстояща Нова година!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909360
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930