Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2016 12:55 - ЗА "БУЛКАТА-БЕГЛЕЦ"
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 618 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Да ме прощавате, но филми с подобни заглавия не ме привличат и този не съм го гледал, така че не зная спечелила ли е булката-беглец от бягството си или е загубила. Но едно дребно лидерче с дребна партийка днес получава широка медийна подкрепа с именно това определение за премиера в оставка Бойко Борисов, като твърди, че последният бил бягал четири пъти от отговорност, напускайки преждевременно заемания пост. Този, Дребния, най-напред да се научи да смята, пък после ще обсъждаме какво означава “булка-беглец”. Защото моите сметки са други:
Да започнем от 1989 г., когато промените заварват Бойко Борисов като инженер, кандидат на науките, преподавател и завеждащ катедра във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР.
ПЪРВО “БЯГСТВО” – през 1990 г. напуска МВР и започва частен бизнес. Основава фирма „Ипон“, която става една от най-големите и уважавани охранителни фирми в страната, членува в Световната организация на охранителите IAPPA, а Бойко Борисов е персонален член на организацията. Резултатът е, че на “Ипон” се поверява охраната на важни обекти и видни личности като Николай Рижков, Антонио Самаранч, Тодор Живков, Симеон Сакскобургготски и др.
ВТОРО “БЯГСТВО” – напуска успешния си частен бизнес и става държавен служител. През 2001 г. с указ на Президента на република България Петър Стоянов Бойко Борисов е назначен на длъжност Главен секретар на МВР. В началото на 2002 година Петър Стоянов му дава звание „генерал-майор“, а през 2004 година с указ на Президента Георги Първанов е удостоен със звание „генерал-лейтенант“.
ТРЕТО “БЯГСТВО” – през 2005 г. напуска МВР и заема първия си изборен пост – кмет на Столицата.
ЧЕТВЪРТО “БЯГСТВО” – през 2009 г. Борисов напуска кметския стол, защото след победа на партията му на парламентарните избори става премиер на България.
ПЕТО “БЯГСТВО” – през 2013 г. Борисов подава оставка на кабинета след умело манипулирани масови вълнения, с което спасява държавата от гражданска война, но партията му отново е първа политическа сила. След година и половина придобиване на опит като политическа опозиция, изборите през 2014 г. го правят първия български премиер с втори мандат след демократичните промени в страната.
ШЕСТО “БЯГСТВО” – през 2016 г. Борисов подава оставка на втория си кабинет.
Не само с просто око, и с прост ум се вижда, че така наречените “бягства” са водили и Бойко Борисов, и партията му все по-нагоре в класациите на успеха. Да стоиш дълго на едно място е ценност само в главичката на Дребния. Хората го наричат спиране на развитието и застой.
Ако говорим за личностно развитие, дребното лидерче не знае, че специалистите по кариерно развитие препоръчват смяна на работното място на всеки четири-пет години. Което означава, че всички “бягства” на Борисов са допринесли за обогатяване на знанията и опита му, за да може да се справя успешно с най-отговорния пост в държавата.
Малкият Раданчо има още много хляб да изяде, докато го стигне, ами да хваща и той пътя на булката-беглец, защото под неговото “мъдро” ръководство партия ДСБ удари дъното и количествено, и качествено.
А какви ще са резултатите от шестото “бягство” - ще покаже бъдещето.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. appen13 - Ха-ха-ха...
28.11.2016 13:06
Фантастиката на ПРОДАЖНИТЕ АНТИ-БЪЛГАРСКИ Герб-евромутри и евромутреси относно КРИМИНАЛНОТО МИНАЛО на техния ГЛАВАТАР от Банкя, нает от Берлин и Брюксел за нещо като "премиер" на ОКУПАЦИОННИЯ ЕВРО-РАЙХСКОМИСАРИАТ "България", е просто по МУТРЕНСКИ СМЕШНА и ЖАЛКА !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907706
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930