Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2016 15:37 - ВСИЧКИ МОГАТ, САМО БОЙКО - НЕ!
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 533 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Трайчо Трайков гостува тази сутрин в БНТ.
Похвали се как той бил получил най-голяма подкрепа от българите в чужбина в кандидат президентската кампания. (Тук е моментът да си спомним, че той беше единственият кандидат, който отиде на крака при българите в Лондон, за да ги агитира да гласуват за него. Макар че по-точно ще бъде да кажем, че Радан го заведе “на верижка”.) Очакването ми беше да чуя за кого ще агитира да се гласува на балотажа. Да, ама не. Явно се бяха уговорили с Иво Никодимов да не му задава най-логичния въпрос, заради който би била оправдана поканата за гостуване. Ще напомня, че в кампанията си Трайчо издигна лозунга, че бил единственият десен кандидат за президент. Демек – Цачева не е дясна! Но Никодимов не му го напомни, нито го запита какво е търсил като десен в правителство на “леви”. Да не би към Раданчо, Трайчо и Събчо БНТ да има само предварително уговорени удобни въпроси?
Спомних си, че преди няколко години Бойко Борисов каза да не вярваме на предизборното говорене на политиците. И добави: “И на мен не вярвайте.” Добре, ще подминем изказванията на Трайчо като предизборно говорене. Но сега цялата държава бръмчи разтревожена – какво ще стане, ако Борисов вземе, та си изпълни намерението да подаде оставка?
Забележете, че политическите му врагове говорят за обещание – само че това е намерение, защото никой не го е искал от него! При това удобно се пропуска условието – “ако не сме първа политическа сила”. Радев е преди Цачева, но зад него няма партия, а някакъв инициативен комитет! Затова на упоритото настояване на тъпия псевдожурналист Диков, че трябвало да си изпълни обещанието, Борисов отговори: - Моята политическа сила е на първо място. На кого да сдам властта, на инициативен комитет ли? С БСП се получи като в приказката “Хитрата сврака – с двата крака!”. Като не искаха да понесат отговорност за евентуална загуба, сега не могат да се хвалят с победа. Отделен въпрос е, че изобщо не искат Бойко да подаде оставка, защото не са готови да вземат властта.
Но да се върна на предизборното говорене. Наслушали сме се на такива чудесии и най-вече клевети, че умът ни не ги е побирал. И никой после не е търсил сметка за тях. И Бойко не търси, а все ги оправдава – ама те защото са пред избори, затова така говорят. Тогава - защо на него да му търсят сметка?
Защо споменаването на оставка при загуба да не е неговото предизборно говорене за мобилизиране на електората? Защо всички да могат да говорят предизборно, само Бойко – не?
Вече имаме достатъчно доказателства, че всички акции срещу ГЕРБ и Бойко Борисов не са от политически убеждения, а защото са добре платени! Спомняте ли си измисления Бойкометър, който мереше неизпълнените му “обещания” и за който едни момченца прибраха доста парички? Защо момченцата не направиха и Орехометър? Нямаше кой да им плати? Вчера Трайчо рекъл, че Цецка Цачева трябва да бъде “изстискана”. Разбирайте – да бъде принудена да даде колкото може повече обещания, та после да й се търси сметка. А това си е едно най-обикновено курвенско изнудване.
Заел е позицията на търсена жена и вика: - Цачева, ако ме свалиш, ще ти бутна (избирателите си)! Само дето те не го питат как да гласуват.
За разлика от него и шефа му Раданчо, на повечето никак не им се играе на “тука има, тука нема Русия”.
Затова, г-н Борисов, като стар привърженик на ГЕРБ, Ви призовавам:
Стига сте го играл безгрешен Бог, направете и Вие една грешка! Какъвто и да е резултатът от втория тур на президентските избори – не изпълнявайте намерението си за оставка!
Влезте пак в битката с Москва, пък ние ще Ви впишем един минус в сметката за “неизпълнени обещания”! :) :) :)



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908634
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930