Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2016 20:25 - ВЧЕРА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 535 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Пускам си аз вчера в 5 часа Канал 3 да си чуя Георги Харизанов - и какво? Ядец, няма го. По следите, по следите - та успях да го намеря при Цветанка Ризова. Събрали го заедно с Мира Радева и доц. Атанас Семов да бистрят статуквото. (Много държа да отбележите, че за разлика от всички опозиционни кандидат-президенти употребявам чуждицата правилно!)
Мира притича последна в студиото, но получи привилегията да говори първа. (Тук номерът е, че първият задава темата и посоката на нищенето й през първите поне десет минути от предаването, а и по-нататък все се намират поводи да се правят препратки към първите твърдения.) Причина за получаването на тази привилегия е не само женската солидарност, но и съчувствието към публичното й остракиране преди три години от червената социологическа шайка на КънчоКольовците.
Позицията на солист в хора на социолозите Мира си беше издействала сама, но когато задкулисният диригент заповяда на всички да изпълняват песента “ГЕРБ ке падне”, а тя запя обратното, я изхвърлиха с ритници. Демокрацията – демокрация, но сега вече и слепите видяха ясно, че в пазара на социологията има или задкулисие, или картел. Ама иди докажи – и едното, и другото, дори да е очеизвадно, се доказва трудно.
Мира порита, порита, па клекна. Оперира си гърбицата на носа, която я сродяваше със силните жени в историята, и сега обикаля медиите, като навсякъде пее “ГЕРБ ке падне”. Тази песен я слушаме откак ГЕРБ се пръкна - и колкото Турция падна, толкова и ГЕРБ падна. Обаче сега Мира ни обясни защо: Причината била в... пуста харизма! От всички качества на кандидата за президент най-важна била харизмата, а г-жа Цачева си нямала! Е как можахме да направим тази грешка да свикнем народа на харизма, бе! Най-напред царска, после генералска... Включи се и доц. Семов: Плавният преход към края на харизмата минавал през би-генералска харизма! Това "би-" заби асоциациите в друга посока, та Мира побърза да тури на тезгяха нова, съвсем неочаквана опорна точка: Бойко Борисов показвал не само с езика на тялото, но и с думите си голяма досада от властта. Голема ли му е досадата не знам, но майтапа е голем! Довчера всички викаха, че изпитвал наслада и не можел да съществува без власт, а сега изведнъж – досада! И грижовно му препоръчаха - като му е толкова голема, да я отстъпи. И без това политическата му сила била в залез. Само дето не казаха - на кого да я отстъпи, като на хоризонта се не види политическа сила в изгрев? Много грешки, много нещо правел Борисов в тази тежка ситуация, и нищо като хората. (Хората са те.) И му предрекоха като единствен изход... СЪЮЗ СЪС СССР!
Пардон, с БСП, ама то се тая. Даже били чули, че вече го урежда! При това бяха толкова сериозни, че днес Бойко Борисов пусна статус във ФБ, че няма никакво намерение да се съюзява ни със СССР (пардон, БСП), хеле па с ДПС.
Ще видите в клипа как наш Георги седи, слуша им глупостите и го сърби, та едва изтрайва - макар и да не се издава нито с езика на тялото, нито с думи.
Абе Жоро, тия ентелегенти няма как да ги вземе човек на сериозно, ами що не ги подпукаш некой ден с майтапи? Най-сериозно си го мисля!
http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/naistina-li-e-tolkova-osporvana-bitkata-za-prezident.html



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909386
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930