Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2016 14:58 - НЕ ЧЕ...
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 420 Коментари: 0 Гласове:
0



 11 октомври 2016 г. 

Не че досега проявявах особена толерантност, но след като Бойко Борисов обяви край на толерантността към политическите ни съперници, си отдъхнах.
Съперниците са едно на ръка, те не са ни разбирали никога, но какво правим с политическите предатели? А това същество Евгений Михайлов отдавна ни предаде...
Доскоро разбираше политиката на ГЕРБ и на Бойко Борисов и я подкрепяше, но откакто стана ясно, че няма да го назначат някъде на сладка служба, спря да я разбира. Сега се чуди как да привлече общественото внимание към себе си и непрекъснато пуска на стената си във ФБ многозначителни забележки, с които цели да подкопае доверието в ГЕРБ и Бойко Борисов. Не зная колко чист и невинен се е върнал Михайлов от Москва, но в маниера, който използва, разпознавам почерка ако не на КГБ, то поне на ДС. А те - по неговите собствени думи - са едно и също. :)
В това му явяване по телевизията ще чуете, че той не одобрява действията на премиера Борисов. Генчо бил единствено правият, а премиерът изпълнявал със закъснение неговите препоръки! Човек ще рече, че разполага с целия държавен апарат, който информира премиера, та знае по-добре от него кое кога трябва да се направи. :)
Чуйте и какво се случва с Генчо Михайлов, когато никой не му противоречи - става смешен с обсесията си за Бокова и повтаря едно и също като развален грамофон. Дори сдържаният млад водещ му прави забележка да престане да я намесва за щяло и нещяло.
Ще направя едно отклонение. Попитах младите хора в семейството ми как им влияе, като го слушат. Получих единодушно мнение, че ги отвращава от антикомунизма, изглеждал дребнаво и злобно човече. Според тях даже Генчо си бил чист комунист. Както комунистите си спомнят носталгично за времето на младостта си, когато са ходили по бригади, по същия начин и този остарял вече човек, който очевидно не се е реализирал професионално, сега се опитва да ни връща в онези години, за да изтъкне себе си колко е важно, че е документирал митингите и протестите с камерата си. И до края на живота си няма да направи нищо друго, освен да пропагандира антикомунизъм - единственото, което е научил. По същия начин до последно комунистите гонеха “буржоазията и синовете й”. А коментарите му към записите били отвратителни – все едни и същи клишета. Не можах да им опонирам.
Нормално е всичко прекалено да постига обратен ефект и един режисьор би трябвало да го знае много добре. Тогава защо господинът режисьор Михайлов не спира да повтаря шаблони и клишета години наред?
Обърнете внимание и как Генчо се оплита като пате в кълчища, когато трябва да отговори на резонния въпрос как по тоталитарно време се е вредил да следва в Москва. Отговорът му, че децата на номенклатурата са следвали на запад, е една голяма лъжа! Следвали са само малкото, чиито родители са били на дългосрочна работа зад граница – като родителите на адаша му демократ Евгений Дайнов. Всички останали следваха в Москва – като “наш” Генчо. Не че не са искали - не смееха, защото беше опасно да пренебрегват прогресивната руска школа във всички области на науката и изкуството. :)
Забележете още, че имената и на двамата са с руското окончание –ий. Във всички западноевропейски езици името е Евгени. Та като ще си говорим за родители, нормално е родителите на Дайнов да са искали да покажат чрез името на детето си към кой “нобилитет” искат да принадлежи. Явно, че и родителите на Михайлов - дето били големи антикомунисти, са искали същото. Единият вариант е да са го искали от сърце, а другият - да са се приспособявали – това, което Генчо яростно осъжда и не приема у другите.
А как мислите, дали прехвърлянето на следването му от нашия ВУЗ в Москва е минало без активни комсомолски напъни? Някой има ли съмнения? Или комсомолският и партийният секретар на НАТФИЗ са му дали характеристика, че е антикомунист, та за награда го изпращат да следва в СССР? Точно обратното, в характеристиката му е пишело колко е верен на БКП и на марксистко-ленинските идеи и от колко вярно на Партията семейство произхожда!
Обсесията му от Бокова обаче прави впечатление и си направих труда да изчисля, че има голяма вероятност двамата да са се засекли в Москва. Да не би нашето момче-антикомунист да е ухажвало там видната комунистическа щерка и да са го сритали? И сега да си отмъщава? Няма да научим, това са неща между двамата.
Както показах по-горе, нито семейството, нито миналото на Евгений Михайлов са безупречни, но той не спира да изтъква като непреодолимо препятствие семействата и миналото на други десни политици. Особено усърдно се старае да изчопли отнякъде нещо, с което да породи недоверие към политиците на ГЕРБ.
Защо ли? Защото първият опит да основе своя партия не му се получи и сега е решил да опита с мръсотии. Да пробва, ще събере мръсници и подлеци като него. Ще отврати всички почтени десни хора и ще стане вторият Радан Кънев.
Що се отнася до вече приключилата сага с кандидатите ни за генсек на ООН, Бойко Борисов си изигра картите блестящо. За да запази стабилността на държавата, удовлетвори и комунистите, и антикомунистите. Както се очакваше, на световната сцена комунистката получи два пъти вето от антикомунистите, а препоръчваната като антикомунистка - два пъти вето от комунистите. Ако някой си мисли, че Борисов не го е съобразил, е пълен глупак.
http://kanal3.bg/news/40269-Evgeniy-Mihaylov%253A-Bokova-beshe-izdignata-pod-natiska-na-ABV?show=youtube&videoId=8079



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909586
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930