Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2016 18:18 - МЛАД, С ДИПЛОМИ И ТЪП КАТО ГАЛОШ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 631 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Малиии... сичкото ретроградно се обедини и започна да ни залива с ретроградни щуротии. - Не ми е каузално да обсъждаме президента Плевнелиев – каза депутатът от РБ (ДБГ) Антони Тренчев в предаването “Беновска пита”. И после още три пъти му беше или не му беше “каузално”.
Абе хлапе, като използваш чуждици, трябва да знаеш използват ли се в българския език и с какво значение. Сега туй “каузално” от латински ли да си го превеждаме, от английски или от немски? Ученият, та чак преучен младеж заяви, че единственият печеливш и десен кандидат за президент бил Трайчо Трайков, защото половината си живот Цецка Цачева била прекарала като член на БКП и следователно тя била ляв кандидат.
Хайде да сметнем, Антони: Цачева е на 58 години. През 1989 е била на 31. Станала е член на БКП през студентските си години, което означава, че членуването й е траяло десетина години и на тази млада възраст със сигурност е "обслужвала" старите проверени партийни кадри, като редовно си е плащала членския внос. Макар и с дипломи, получени на запад, младият Тренчев не владее елементарна аритметика и си говори едно към гьоторе – само и само да угоди на своята партия. Десет години няма как да са половината живот на един 58-годишен човек. Не е доволен и че Цачева не си била заявила приоритетите по време на представянето й като кандидат за президент на ГЕРБ. Че кой си заявява приоритетите, когато го обявяват за кандидат? Какво ще прави после цял месец? Ама нали нещо трябва да се изкритикува, даже и глупост да е, ще я кажем. Малко преди това му беше “каузално” да заяви, че бил “разбит” митът за безкрайно дългата резервна скамейка на ГЕРБ. Оказало се, че нямат толкова дълга резервна скамейка, колкото твърдели преди, защото Борисов сам бил признал, че ще оголи прекалено възлови места, ако предложи друг кандидат. Антони явно си е представял скамейка, на която високо квалифицирани кадри, подготвени да заемат поста президент, седят и чакат, без да работят нищо. Такива представи могат да родят само реформаторски глави. В отговор Беновска го попита само дали някога е ръководил организация. Момчето хънка, мънка и накрая съвсем казуално си призна, че поради крехката си 28-годишна възраст никога не му се е случвало. Яснооо... личи си. Обаче на възраст 23 години Бойко Борисов е ръководил националния отбор по карате. И на него му личи.
На мен пък ми е каузално да го попитам - колко дълги бяха резервните скамейки на петте им партии в Реформаторския блок, та единственият им подходящ кандидат се оказа бившият министър на ГЕРБ Трайчо? А доскоро всички кадри на ГЕРБ бяха “калинки”, нали? Сега калинката на ГЕРБ се оказаха най-достойната сред тях. А когато Трайчо загуби – бъдете сигурни, че няма реформаторите да са загубили, а ГЕРБ.
Е такива нахакани галоши – млади и без никакъв опит, но със самочувствие напират да ни дават акъл, па и да ни управляват.
https://www.youtube.com/watch?v=FWZHzJkXKBU



Гласувай:
0



1. appen13 - Нещо не виждам разлика в неграмотността и парвенющината ТИ с РъБ инкомедийното леке Антони Тренчев
03.10.2016 18:29
Да те открехна пич, защото като всяко нахално неграмотно евро-слугинска Герб-евромутренце така и не си разбрал, че национален отбор по какъвто и да е спорт се РЪКОВОДИ от своя СТАРШИ ТРЕНЬОР, а не от някакво банкянско селско Мутре и състезател с прякор "Бойко--празните гащи", както са го кръстили другите състезатели-каратисти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908724
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930