Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2016 20:12 - ДОКОГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С КЕЛЕШИ?
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 1821 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 14.08.2016 22:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Омръзна ми да слушам глупавите келешлъшки изхвърляния на незрели хора, които никога в живота си не са поемали отговорност!   Както и интелигенция, която пред реалната опасност се отдава на селски бабаитлъци. Еднопосочното мислене, че да те е страх било срам и позор, издава изключителна ограниченост и житейска некадърност.   Какво е отговорността? Да те е страх за този, за който носиш отговорност! Да предвиждаш и да се опитваш да предотвратяваш опасностите, които го заплашват!   Погледнете например Асенчо Генов и Манолчо Глишев – безработните самовлюбени келеши, дежурните вувузели, надувани срещу правителството, които медиите доскоро ни навираха постоянно в очите, а сега са седнали да пишат всякакви призиви за оставка на премиера. Имат ли семейства, гледали ли са деца? Джавкащи палета с жълто около устата - те са истинските страхливци, които въпреки годините, на които са вече, не смеят да поемат отговорност и за едно семейство, а се опитват да търсят сметка на доказали се държавни мъже и жени! Млади били – и какво като са млади? Усти големи, жизнен опит – никакъв! В политиката младостта не е предимство, а недостатък! Само в леглото е предимство, но политиката не е легло!   А интелигентурата с надутите празни приказки за права, за достойнството на България и подобни щуротии изглежда като карикатура на хилав бабаит, който се ежи на мускулест побойник. Тия, ако ги причака някой зад ъгъла и им каже – парите или ще има бой, дали започват да му четат лекция за права и свободи и за върховенство на закона? Сигурно пред размахания юмрук сядат да пишат стратегии и тактики?   Каква гордост и какво достойнство ще са им останали, когато се завъргалят наритани в ъгъла с разбити носове? А може и по-лошо? Защото не са имали достатъчно ум да преценят стигат ли им силите да се ежат срещу заплахата.   Какви са тези дрънканици, че Борисов бил страхливец? Интересно ми е дали един мъж го е срам да се страхува за децата си, за които носи отговорност! Не за себе си, за вас, за вашия живот и имущество се страхува Борисов, тъпанари с тъпанари!   Да знаете, че ако някой се опитва да се подиграва не само на Борисов, но на който и да е премиер, че в тези смутни времена се страхува за държавата и за нас, той е най-големият родоотстъпник и продажник на държавните интереси!
 



Гласувай:
3



1. appen13 - По-скоро нещо като "премиер"...
14.08.2016 20:23
...нает от Берлин и Брюксел да обслужва ЕВРО-ГЕНОЦИДА над българите и България, ако трябва да сме по-точни.
Колкото политическата криминална шайка Герб, създадена, финансирана и пряко ръководена от германската нео-нацистка фондация "Ханс Зайдел" е "партия", толкова и криминалната банкянска Мутра с двутомно досие в Интерпол е "примиер" на окупационния евро-райхскомисариат "България".
А, че селската мутра се е насрала от страх за бъдещето си е очевадно. Защо иначе ще изпраща тлъстото си чадо в Америка барабар с изтърсачето и, да му пази там откраднатото от тебе и мене ?
цитирай
2. sestra - Поздравления за психически здравия текст
14.08.2016 20:46
за разлика от коментар 1.
цитирай
3. krumbelosvet - Борисов не е виновен, че е премиер.
14.08.2016 20:51
Първо царят се сети да печели гласове чрез него. После Румен Петков.му взе хляба каъо Главен секретар. А без хляб не може. И Борисов трябваше да използва откритието на.царя, че може да печели гласове. Нататък е ясно. Не съм гласувал за него, но трябва да му се признае, че умее да се учи и не е изгубил чувство за отговорност и даже ГОТОВНОСТ ЗА САМОЖЕРТВА. Дай Боже да е полезен на България в тия СТРАШНИ времена. Има неща, в кпито той наистина НЯМА РАВЕН.
цитирай
4. appen13 - Явно живеем в две различни Българии.
14.08.2016 20:58
krumbelosvet написа:
Първо царят се сети да печели гласове чрез него. После Румен Петков.му взе хляба каъо Главен секретар. А без хляб не може. И Борисов трябваше да използва откритието на.царя, че може да печели гласове. Нататък е ясно. Не съм гласувал за него, но трябва да му се признае, че умее да се учи и не е изгубил чувство за отговорност и даже ГОТОВНОСТ ЗА САМОЖЕРТВА. Дай Боже да е полезен на България в тия СТРАШНИ времена. Има неща, в кпито той наистина НЯМА РАВЕН.

Мутрата НИКОГА не е печелил НИЩО.
Просто нео-нацистката германска фондация "Ханс Зайдел" му КУПУВАШЕ ДО СЕГА всички избори, доколкото в една колониално-окупационна територия "изборите" имат някакво значение за назначената от Берлин и Брюксел туземна администрация.
цитирай
5. krumbelosvet - към апен:
15.08.2016 08:51
Вашето мнение не изключва моето. И обратно. Царят го откри, после други го използваха. Но в момента САМО ТОЙ може да оргснизира държавнатс машина. А товае нужно НРЗАБАВНО. Имаме ли друг избор?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909665
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930