Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2016 16:31 - ЧЕСТИТО НА ПРЕМИЕРА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 413 Коментари: 1 Гласове:
1




На тие маймуняци верно чавка им е изпила акъла!
Издигнаха на Бойко Борисов паметник неръкотворен и едва ли скоро България ще има премиер с по-голям паметник от неговия! След като платиха написването и издаването на 13 - или вече са повече? книги срещу Бойко, враговете му организираха и изложба в негова чест! Честито да му е!
Да ви кажа за какво става дума. Слушам днес предаването на БНТ “Денят започва с култура” – но повече слушам, отколкото гледам. Направили репортаж за изложбата на карикатури под надслов “113”, открита в галерия “Сезони” на ул. Кракра 2а в София. Поглеждам - на екрана вървят смотаните карикатури на Бойко Борисов в Нова ТВ от Чавдар Николов, дето го изгониха, че никой не ги отварял. Ааа, ясно, ще става интересно... Излагащите се карикатуристи били той, Анатолий Станкулов, Илиан Славков, Христо Комарницки, Алла и Чавдар Георгиеви.
Сега да разнищим кой кой е и какво е.
113 е мястото, което организацията “Репортери без граници” отреди на България в класацията за свобода на пресата. Само дето въпросните “репортери” са с доста оспорвано реноме, защото питат журналистите, без да измерват качеството на журналистиката им...
Да ги попитаме - какво ли е качеството на нашата, ако на премиер като нашия му се налага да си прави свой собствен информационен канал във Фейсбук, за да научаваме какво прави правителството или какво точно е казал? Щото в България няма медия, на чиято обективност да разчита?
Но да продължим. Ул. Кракра 2а е адресът на Дома на културата “Средец”, а галерия “Сезони” се намира в сградата му. „Средец“ е единственият район на София с кмет от ДСБ.
Домът на културата “Средец” е известен на старите софиянци като културния дом на Димитровския комунистически младежки съюз “Лиляна Димитрова”. Лиляна Димитрова е от терористичната комунистическа група Петимата от РМС. Нейното име продължава да носи един български товарен кораб, който няколко пъти е замесван в трафик на наркотици – за последен път през 2009 г., доколкото ми е известно. Цели 65 години след смъртта си Лиляна Димитрова рути капитализма, този път не с оръжие, а с наркотици. Не човек, а желязо, бе... Но нека бъдем обективни и да не говорим само лошо. Някога в София имаше и трикотажна фабрика “Лиляна Димитрова”. Шиеше ни гащи, а те са полезни.
От карикатуристите са ми известни само Христо Комарницки и Чавдар Николов. Христо Комарницки се подвизава най-често във вестник “Сега”, собственост на Сашо Дончев - олигархът, засегнат от реформите в енергетиката, които предприе правителството на Борисов. След скандалите в Нова телевизия, в които замесиха и нищо неподозиращия Бойко, от 29 април Чавдар Николов работи в "Шоуто на Слави".
Другите карикатуристи споделиха, че работели във вестник “Земя” - с издател Светлана Шаренкова и “Дума” - партийния вестник на БСП. Не разбрах кой къде, но чух г-жа Алла да говори развален български със силен руски акцент. То па имеет си хась да е научила български.
Каквото видях в телевизора и в интернет – няма нито една карикатура без Бойко Борисов.
Накратко казано - на територията на ДСБ, чрез културата на ДКМС, наследниците на комунистическата терористка Лиляна ни кроят чалгарски гащи, при това с руски акцент. :) :) :) Що не си я кръстиха изложбата “Карикатури, посветени на най-известния български политик”, а ни се правят на интересни?
Така че – от мен да знаете. Колкото повече тия квичат, колкото повече книги пишат и рисуват карикатури, толкова повече трябва да вярваме на Бойко Борисов. Лошо ще е, ако спрат.



Гласувай:
1



1. dobronameren - Изключително съм съгласен с последните думи
25.06.2016 07:14
"Така че – от мен да знаете. Колкото повече тия квичат, колкото повече книги пишат и рисуват карикатури, толкова повече трябва да вярваме на Бойко Борисов. Лошо ще е, ако спрат."
Изключително добре ще е, ако блогове като този на alexiev123, стават все повече.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909787
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930