Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2016 11:21 - КОЙ Е ПРОДАЖНИКЪТ?
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 690 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Вчера раданчо кънев изнесе срамотиите на ДСБ пред публиката, днес – атанас атанасов. Съжалявам, но не мога да нарека “генерал” човек, който се държи като махленска кавгаджийка, нито ще напиша тези имена с главни букви. За малки хора – малки букви!
На кого принадлежала партия ДСБ – на Москов, или на Атанасов и Кънев? (Костов не съществува, съвсем го отписаха, горкия. :) ) На кого принадлежал Реформаторския блок? Нали ДСБ щяха да правят нов политически проект, месеци наред говориха за него, а сега изведнъж - претенции за собственост върху РБ?
За кавгите в редиците на РБ и ДСБ бил виновен премиерът Борисов. Бил ги предал, защото не изгонил техните хора от властта. Обаче самите ДСБ нито си гонят хората, нито ги обвиняват в предателство, нито ги изключват от партията си. А какво отговориха хората им, които останаха във властта и не последваха лидера си – както ужасно смутено и притеснено направи Калфин? Когато ги попитаха, всички до един казаха, че работят без натиск и че се чувстват полезни на държавата, поради което няма да напуснат постовете си. И така бламираха двамата интриганти Кънев и Атанасов, които като пеперудки обикалят сутрешните телевизионни блокове и сипят огън и жупел срещу ГЕРБ и Бойко Борисов.
Атанасов нарече своите най-ценни кадри “наемници”. В смисъл на платени продажници. ГЕРБ ги “ранел, те борели”.
Ако му повярваме, че тези хора наистина са корумпирани, единият вариант е експертите на ДСБ, която се бореше за прозрачност и против корупцията, да са всички до един корумпирани хора. Другият вариант е да са честни и почтени, но да са намерили в лицето на Бойко Борисов и ръководеното от него правителство условията за работа и спазването на принципите, които им обещаваше ДСБ. Само че този вариант никак не изнася на вече опозиционната ДСБ. Интересното е, че всички тези вътрешнопартийни циркове се разиграват в отговор на получавания от всички страни упрек, че ако наистина са дясна партия, не е редно да се опитват да клатят правителството в момент, когато то действа решително за осигуряване на енергийната ни независимост от Русия.
Е, питам аз – кой е продажникът? И дали някой продава ДСБ, или ДСБ продава България?



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. appen13 - Добър въпрос накрая на писанието! И прекрасно знаеш отговора, нали ?
13.05.2016 12:12
Тези които продават България и българите са ГеРъБ-евромутрите и евромутресите, подбрани и наети по продажност от Берлин и Брюксел !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909884
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930