Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2016 13:08 - ЧЕРЕШКИТЕ, СЪНЯТ НА РАЗУМА И ЧУДОВИЩАТА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 495 Коментари: 0 Гласове:
1



 Мине се не мине ден, и медиите ни показват някой, рипнал да спасява нещо. Не остана нещо неспасено в България, но въпреки това всеки ден някой настоява за “спасение”. 

При по-близко вникване се оказва, че обикновено искането е да бъде спасен нечий личен интерес, който се представя за обществен, но нали е поприказвано срещу правителството – това е важното.

Днес бил Ден на театъра, поради което по БНТ спасяваха театъра. От държавата го спасяваха. Заплатите на младите актьори били ниски! Тия сънуват, че все още Людмила Живкова ги управлява, та няма да можем да ги спасим.

А точно преди месец спасявахме Републиката. 
Към това патриотично дело ни призоваха четирима професори, изживяващи се като цвета, пяната и каймака на обществото. Така им викахме едно време, а днешното време нарича такива хора “черешката на тортата”.

Направих си труда да видя колко хора са им повярвали и са подписали широко разгласения им електронен Манифест. Цели 4343 души за един месец! Възможностите за фалшифициране на бройката няма да коментирам. Но ако някой има свободно време, може да изчисли колко години ще им трябват, за да достигнат бройката на гласовете в подкрепа на политическата партия, която им се е привидяла като опасност за Републиката.

По всичко личи – доста се е пообъркала нашата “черешка”. Не е в състояние да идентифицира опасностите, а това ни дава всички основания да се съмняваме в принадлежността на тези професори към елита на нацията.

Защото наскоро една малка, но “автентично дясна” по самоопределение партийка роди един политически кошмар. Опитва се да е вездесъща – да бъде и в управлението, и в опозиция! Републиката се чуди как да се освободи от чудовището, но “черешките” не го забелязват!

Ако толкова искат да ни спасяват или освобождават от нещо, нека умниците на обществото ни насочат усилията си към тази партийка. Липсата на здрав разум в едно политическо тяло - колкото и малко да е то, би трябвало да разтревожи стожерите на Републиката, но те ни чули, ни видяли, ни разбрали!

И те ли нямат разум, или е заспал?
Да им напомним любимия им цитат, че “сънят на разума ражда чудовища”.

Като чудовището ДСБ, което било едновременно и власт, и нейна опозиция.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909044
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930