Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2016 20:23 - МОСКОВ, ПРАЩАЙ БЪРЗО "БЪРЗА ПОМОЩ"!
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 916 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Имаме спешен случай! 

Първо, подписът на “адвокат” Крадан Кънев още стои под коалиционното управленско споразумение. Не го е оттеглил писмено – както изисква законът, но въпреки това е в опозиция на управлението!
Второ, към него се присъединиха 1000 шизофреника - членове на ДСБ, плюс 100 фантома към тях. Защото от 1000 присъстващи на националното събрание на ШСБ (Шизофреници за Силна България) се оказа, че цели 1100 са гласували за оставане в РБ!

Да не би фалшификациите на мръсните ръце на “най-умните и най-моралните” да лъснаха на българския политически мегдан?

Но аз подозирам, че шизофренията на Крадан Кънев е заради марката Реформаторски блок. smile emoticon
Вярно е, че ШСБ (ДСБ) инициира създаването му. Както е вярно и че Блокът успя да влезе в Парламента благодарение на бакалските сметки на 6 партии с по около 1 процент електорална подкрепа всяка. 
Но последва най-напред изгонване на една от партиите и скоро след това - втора подлярщина на ШСБ – вкараха своя кандидат Светослав Малинов в Европарламента въпреки уговорката това да бъде Меглена Кунева.
ДБГ им отговори – Настимир Ананиев патентова на свое име марката Реформаторски блок като търговска марка! И обяви, че ще прехвърли патента на лидера на Реформаторския блок. Някой да се чуди още защо трета година РБ не може да си избере лидер? smile emoticon

Едва сега патентният адвокат Краданчо Кънев разбра какъв ответен номер им беше скроен. По онова време изобщо не му стигна акъл да осъзнае за какво става дума.
Реформаторството се развява като много прогресивно политическо явление в последните две-три години, макар че все още носи негативи заради реформите на Иван Костов. Доказват го изборните успехи на ГЕРБ – партията, която прави реформи, без да се бие в гърдите, че е реформаторска. 
Но умовете на “най-умните” явно не са способни да измислят друго наименование, за да направят нов политически проект, както избърза да обяви Крадан преди Коледа, а сега се отмята. Интелектуалният им дефицит лъсна като тепсия на слънце. Ако се лишат от марката “реформатори”, какво ще остане от тях? Едно нищо! Нула, нада и зироу - както извика през фунийка Москов в парламента. smile emoticon

Само затова Краданчо реши да остане в проваления проект РБ, който досега не можа да овладее отвътре, та се надява да го направи тепърва. Е, и заради някои удобства, разбира се. Ако му дават само една минутка парламентарно време, как ще изговори всички лъжи, които е измислил по адрес на ГЕРБ?

В маркетинговите стратегии няма морал. И най-налудничавата стратегия е добра, щом носи полза. 
“Опозиция в управлението” е политическа шизофрения, но кой ти гледа политиката? Важни са бакалските сметки в РБ.

Ако гледаме закона, реформатори са тези, при които стои Настимир Ананиев. А той не е в ШСБ и ако искат да притежават марката, те или трябва да си го купят, или да го убият. smile emoticon

Пепи, линейките още ги няма! 
Да не би да си започнал да мислиш като гербер и да се опасяваш, че ще те обвиним в конфликт на интереси, защото шизофрениците са твои хора? :) smile emoticon




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavimirgenchev1953 - Тоя ще го шляпам
21.03.2016 08:55
с коприва на голо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908548
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930