Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2016 23:40 - АЙНЩАЙНЕ, АЙНЩАЙНЕ...
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 672 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако знаеш само колко си бил прав... Цяла сутрин гледах опозиционната телевизия НОВА.
Най-напред видях МаЛтинчо Димитров - виден десебар, да изпълнява любовен дует с Румен Гечев, виден бесепар. Това ли ще ви е новото бе, костомолци? Вчера Раданеску, радетелят за румънския модел, шерна на стената си статус на Георги Кадиев, та това ще да е вторият нишан, който ни дават за поетата от партията посока – Съюз със БКП!
После ни занимаваха половин час с пуберски дивотии. Журналистите на НОВА са млади, децата им още малки, та от пуберските истории направиха важни изводи колко била зле държавата. И продължиха да ни въвличат в глупостите си: “Ето това е, драги зрители, училището, а това е училищния двор, където...” Обаче някои казват, че не станало в училищния двор, ами в близкия стадион, и публиката цела събота и неделя ще гадае – в двора, или в стадиона? М? Хамлетов въпрос!
За да не ги обвиним в черногледство, ни показаха и един щастлив пубер. Учи за готвач, но мечтае да изглежда като някоя си Николета. Успял и е щастлив. Още се чудя дали да го похваля за постигнатия успех... А, да не забравя най-важното – имал хиалуронова киселина само в устните! Иначе си бил естествен, както майка му го е родила. И майка му била щастлива с него. Ето кой е щастлив в “тази държава” и защо! Дадоха ни за домашно да мислим дали готвачът харесва мъже или жени. Ще се скъсам да мисля, обещавам!
Но най се облещих, когато някакви неизвестни мене музиканти започнаха да се жалват по отминалите щастливи младежки времена. Тези щастливи времена били започнали в началото на ’90-те и продължили допреди няколко години. Ама много хубави времена били! Свобода и радост! Сега обаче радостта изчезнала заедно с младостта, държавата не им помагала и родолюбивата водеща побърза да ги насочи към Терминал 2.
Засърбя ме мисъл в главата, та се почесах и се сетих - от същите тези времена други се жалват всеки ден. Били лъжа и голямо нещастие за “територията”. Значи - едни и същи времена са били за едни щастливи, а за други – нещастни! Дали не зависи от това дали си на 20, или си вече над 40? Не! Дали времената са щастливи или нещастни, зависело от... държавата!
Абе муньовци прости и тъпи, можете ли да ми посочите поне един велик човек в миналото – бил той музикант, учен, артист или писател, който да е бил доволен от държавата, в която живее?
Ако ви мързи – както предполагам, ще ви го кажа наготово: НЯМА! И въпреки това са постигнали неща, с които са останали в историята.
Накрая ще допълня Айнщайн – не само човешката глупост клони към безкрайност, претенциите на българските некадърници и мързеливци – също!
 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908076
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930