Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2016 14:17 - И ДАННИ, И ИНФОРМАЦИЯ...
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 528 Коментари: 0 Гласове:
1




Интересно ми е колко души са разбрали, че снощи, по време на участието си в предаването “Панорама”, премиерът Борисов се саморазобличи... “Ексклузивно! Шок и Ужас!” – би написал един небезизвестен сайт.
Сайтът на интелигентурата “клозет.зет” няма да напише нищо, защото за тях половинчасово интервю на премиера на България по националната телевизия не е събитие, щом премиерът се казва Бойко Борисов.
Останалите медии ще пишат положително или отрицателно за интервюто според това за какво им се плаща.
Но със сигурност никой няма да напише това, което ще напиша аз – че в това интервю Бойко Борисов издаде същността си!
Ама така я издаде, че най-важната опорна точка на противниците му отиде на кино. Човещина е - след два дни уморителни заседания, безсънна нощ и пак заседания и прения човек се отпуска, механизмите за самоконтрол спират да действат и... човекът заговори така, както се говори в Брюксел, а не по нашите шаврантийски медии.
Ами сега? Как след това интервю ще продължават да го наричат ПРОСТ?
На богатата и обстоятелствена мисъл, на дългите му и сложни изречения, с много условни и вметнати изрази, би завидял дори и немски философ! Ето едно случайно подбрано изречение от пет-шест реда – с логично построена и завършена мисъл:
“В абсолютно всичко друго сме по-напред от Румъния и мисля, че в рамките на половин година ще ги догоним – ако сме изостанали - и ще направим така, че да бъдем за пример – в това са убедени и колегите от Брюксел, и затова председателят на ЕК толкова убедено заяви, че в рамките на неговия мандат – т.е. две години още, ще бъде свален мониторинговият доклад за България и Румъния.”
Леле-леле, Бойко... какво ще кажат сега съмишлениците на доскорошния ти партньор, а сега вече най-злостна опозиция? На уж представителя на ЕнтелЕгенцията Раданчо - който от много ум в един ред изречение трудно успява да избегне две противоречащи си твърдения, което те обаче не забелязват? Изкушавам се да използвам един много подходящ за случая цитат от Раданчово изказване:
“Имаше данни през цялото време, че нещо подобно се случва, но аз не мога да кажа, че разполагам с такава информация.”
Е, сега вече имате и данни, и информация, че премиерът Бойко Борисов е интелигентен и образован човек. Колкото и да не ви изнася. :)
 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909742
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930