Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2016 10:51 - ПОЛИЦЕЙЩИНА ВЪВ ВСС
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 565 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Да, полицейщина. При това от най-тъпата възможна полицейщина!
Групата около Лозан Панов усилено търси предател в редиците на ВСС. Кой от тях изпрати СМС на премиера? Калин Калпакчиев поиска публично членовете му да покажат разпечатки от телефоните си. Тъй като е написан в 1 л. мн. число, значи е бил някой от тях. Това не само унизително, но и противоконституционно предложение поддържа и университетският доцент Кристиян Таков, който им осигурява “логистична” подкрепа отвън - вчера разви идеи как да се стеснявал кръгът на заподозрените, че да се стигнело до “нарушителя”.
Абе момчета, вие тъпи ли сте или да? Какви юристи сте? От такава полицейщина накъде повече? Това искане е скандално нарушение на чл. Чл. 34. от Конституцията: (1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени. (2) Изключения от това правило се допускат само с разрешение на съдебната власт, когато това се налага за разкриване или предотвратяване на тежки престъпления.
Може ли да ни кажете какво тежко престъпление е извършено и с какво право искате това от колегите си? Или за “реформатори” като вас не важат ни закони, ни Конституция и няма да ги спазвате дори в отношенията помежду си?
Да си припомним текста на СМС-а, който съвсем логично предизвика посещението на премиера. “Лозан Панов отново предложи да Ви викаме във ВСС по записите за двете каки. Не го приехме.”
Какво се оказа в действителност? Нито е имало предложение, нито е било гласувано. Лозан Панов е споменал името на премиера, като го е придружил с негативен коментар по негов адрес.
Първият логичен извод е, че изпратилият СМС-а не е много наясно какво точно се е случило. Неволно или нарочно е подвел премиера. Оттук опитите да му се вмени намеса в работата на ВСС се превръщат в груба манипулация! Едва на второ място идва съждението, че като е написан от 1 л. мн. ч., може да бъде някой от членовете на ВСС. Кой ще да е този участник в заседанието, който не знае имало ли е гласуване или не е имало? Само тъп полицай ще пропусне разминаването между действителното положение и съобщеното в СМС-а, а ще се хване да прави изводи само от граматиката. Нарочно ли пропускат смисъла на изпратения текст, или толкова си могат? Повече доказателства за компетентността, морала, акъла и манталитета на “борците за реформа” нужни ли са ви? На мен – не.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907962
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930