Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2016 13:10 - НЯКОЛКО ПРОПУСНАТИ ВЪПРОСА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 512 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тези дни непрекъснато се задава въпросът защо премиерът изпрати смс на Лозан Панов. Но никой не пита Лозан Панов:
ЗАЩО ПОКАЗА ТОЗИ СМС НА МЕДИИТЕ?
Изпращането на смс е вид междуличностно общуване. Разговор между двама души, на каквото има право всеки гражданин, какъвто и публичен пост да заема. Такъв разговор не е официално изявление на длъжностно лице. Публикуването на част от такъв разговор никога не може да даде точна представа за някаква ситуация, защото обикновено е предхождан от предишни реплики, които са неизвестни за широката публика. Част от разговор, изваден от контекста, може да се тълкува по хиляди начини и точно по тази причина ние сме направо жертви на анонимно подхвърляни в общественото пространство тенденциозно подбрани парчета от незаконни записи.
Какво направи Лозан Панов с показването на получения от премиера смс? Продължи същата незаконна и манипулативна практика! При това под предлог за прозрачност пред обществото! А защо не ни е показвал досега какви смс-и си е разменял преди с г-н Борисов? Защо не е публикувал разговорите си с него? Те тайна ли са? Злепоставят ли някого? Може би самия него?
С публикуването на междуличностната им кореспонденция с премиера Лозан Панов показа, че иска да го злепостави. Според него не било редно премиерът да знае какво е говорил по негов адрес пред колегите си във ВСС и пред всички медии. Защо да не е редно? И сега да зададем въпроса:
КАТО КАКЪВ Е СПОМЕНАТ ПРЕМИЕРА НА ТОВА ЗАСЕДАНИЕ?
Като потенциален обвиняем във връзка с “Яневагейт”, нали? Прав е Панов, обвиняемите не трябва да знаят какво им готви съдебната система. Точно затова някои си позволяват да упрекват премиера, че се яви на заседанието неповикан и непоканен. Само че този ред се отнася до вече получилите обвинение, а не до премиера на една държава, когото съдът в лицето на Панов от месеци се чуди как да намеси в една афера. И сега задаваме следващия въпрос:
АКО ГО СМЯТАТ ЗА ПОТЕНЦИАЛЕН ОБВИНЯЕМ, ОТКОГА ЯВЯВАНЕТО НА ОБВИНЯЕМ В СЪДА СЕ ТЪЛКУВА КАТО НАТИСК?
Защото Борисов отиде на публичното заседание на ВСС като потенциален обвиняем, а не като премиер! И - хаха! Никой от членовете на съвета не намери законов повод да го разпита за “Яневагейт”!
Гафът с прекъсването на заседанието на ВСС заради едно лично съобщение и размахването му пред медиите говори за пълна липса на професионализъм, раздвоение между служебни задължения и поставена от няКОЙ? задача да бъде злепоставен премиерът, и като следствие от това – опит за дестабилизиране на държавата. И сега задавам последния въпрос:
ТЕЗИ ХОРА ЛИ СА ИСТИНСКИТЕ БОРЦИ ЗА РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ?



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907984
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930