Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2016 12:53 - СМС-ГЕЙТ, ИЛИ КАК НЯКОИ ПАК ПОДЦЕНИХА ПРЕМИЕРА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 1037 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 - Кой изпрати смс-а?

Този “фатален” въпрос тревожи университетския преподавател Кристиян Таков, участник в предаването “Панорама” снощи. Според него премиерът бил длъжен да отговори. 
Защо бе, Таков? Откъде накъде премиерът да дължи отговор на когото и да е кой му праща смс-и? 
Да не би някакви тайни сведения да е получил премиерът за публичното заседание на ВСС? Нали е публично и всеки, който пожелае, може да научи какво се говори там? Защо само премиерът да не е трябвало да научава?

Очевидно вълнението на Таков идва от това, че този смс предизвика посещението на премиера на заседанието на ВСС. Не е трябвало да се случва? Не е било желателно, или е някакво нарушение? Може ли да ни обясни?
А и кой е Таков? Да не би да е член на ВСС, за да изказва мнение по въпроса? Работа ли му е да се меси в делата на ВСС??
Упс, май му е работа, доколкото отдавна разпознах неговия стил в прословутата реч, приписвана на Панов. Панов само я изчете със запъване, но всеки познавач на словото е наясно, че не я е написал той, а Таков.

Ставането на крака от членовете на Съвета при появата на премиера за всеки непреднамерен човек показва уважение и добро възпитание - но според доцента било подмазване. А за добро възпитание Таков някога чувал ли е?
Но пък похвали Лозан Панов и Сотир Цацаров, че само те не били станали. Ха да видиш ти сега, издадоха се, че се чувстват равни на премиера! Добре, ще си запишем и ще го помним за в бъдеще. Макар че ако сравним избирателите на лидера на ГЕРБ с техните избиратели, сметките сигурно ще излязат 1:100 000 в полза на Борисов.

Такива изказвания са присъщи на членове на банда, която държи престъпните й тайни да не се знаят. 
Работата на съдебната система нали е публична, доц. Таков? Какви предатели, какви къртици търсите? 
И какво е мястото Ви в йерархията на... реформаторската банда, с извинение?

Днес сутринта по НОВА тв някакъв привърженик на Лозан Панов каза:
- Няма работа министър-председателят да знае какво става във ВСС!
Значи прозрачността в съдебната система е за всички останали, но не и за премиера? Той не е гражданин и не трябва да бъде информиран, особено когато ОТНОВО се споменава името му по случай, с който той няма нищо общо? 
Е това наистина ще бъде реформа! Какво повече ни е необходимо, за да си съставим мнение за борците за тази реформа, излизащи с тоги на улицата?

Привържениците на Панов тълкуват този смс като подмазване на член на ВСС към премиера. А защо да не е предизвикан от професионално възмущение? Пак ще напомня, че самият Панов не намери професионално основание да зададе какъвто и да е въпрос на Борисов по случая “Яневагейт”, когато той най-после сам му дойде на крака, като го освободи от колебанията дали да го извика. Вместо това му потърси сметка как бил гласувал парламентът!

Светкавичната реакция на премиера, че това е политически въпрос, а председателят на ВКС няма право да се намесва в политиката, доказа на всички колко е наясно Борисов с разделението на властите – доста повече, отколкото високопоставеният магистрат и председател на ВКС Панов. 
Пак го подеценихте, господа!
И пак загубихте!

P.S. Преди минути беше разпространена информацията, че Яне Янев, съветник на премиера, е съобщил, че той е изпратил смс-а.




Гласувай:
3



1. appen13 - Платените СЛУГИНСКИ "мисли" на една неграмотна провинциална МУТРА/МУТРЕСА !!!!
16.01.2016 13:58
Много е страшно, когато срещу заплащане едно провинциално мутресто ПАРВЕНЮ, като тебе, се опитва да имитира "позиция " !!!!
цитирай
2. alexiev123 - до appen 13
16.01.2016 17:03
appen13 написа:
Много е страшно, когато срещу заплащане едно провинциално мутресто ПАРВЕНЮ, като тебе, се опитва да имитира "позиция " !!!!

Страшно ли ти стана? Радвам се, значи логиката ми е желязна. Не че не си го знам.:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907822
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930