Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 14:44 - СПАСЯВАНЕ НА КОЖАТА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
1




Голяма шумотевица, голямо чудо – Радан Кънев обяви, че сваля маската и от нелегален опозиционер става легален, а правосъдният министър подаде оставка.
Някои правителства са сменяли до половината си кабинет, и пак нищо страшно не се е случвало. Обаче някои анал-лизатори на реформаторите се опитват да ни внушат, че е станало голямо чудо и дори организират протести, макар да не знаят за какво.
Ако има нещо страшно, то е за ДСБ и си го причиниха самите те. Започнаха още преди изборите, като събраха електорат, който е против ГЕРБ и се клеха, че нямало да допуснат Борисов да стане премиер. После шашардисаха избирателите си с коалицията си с ГЕРБ. Успокояваха ги, че с хитрост ще разбиват ГЕРБ отвътре.
Но се оказа, че няма за какво да ги разбиват. ГЕРБ работи на ползу роду, та се къса. Дори хвана и някои от тях да правят същото. На Раданчо му се наложи да признае, че за много кратко време Борисов стабилизира държавата, която пое във вид на потъващ кораб с множество пробойни. Всички реформаторски министри заявяват, че получават изключително силна подкрепа от премиера в работата си. С вчерашното гласуване в парламента бяха извървени още няколко стъпки по пътя на съдебната реформа. Но вместо да се радват, някои “реформатори” са недоволни. Не било станало всичко, което са искали. Властта изглежда сладка, когато я гледаш отстрани. Но когато я практикуваш заедно с ГЕРБ, се оказва къртовска работа.
Я да си припомним какво изфилософства Раданчо преди година:
"...необходимостта на събиране на конституционно мнозинство, също е законодателна дейност," каза той. "Така, че моето място, не само заради обещанията ми към варненци, аз да бъда в парламента, е там, за да се събират необходимите мнозинства и да се защитават мерките за правосъдната реформа".
Ами като щял да събира необходимите мнозинства и да защитава мерките за правосъдната реформа, защо Раданчо не стана дори обикновен член на правната комисия в парламента? Какво свърши, какво събра и какво защити досега? С речи от парламентарната трибуна, за да го разпространяват прокопиевите медии, нищо не се получи! Провал, пълен провал на "големия" парламентарист! Какво го накара само след година да къса риза и да фърля кърпата?
Моят отговор е – защото го е страх, че политическата му кариера приключи. ДСБ загуби електората си - колкото беше останал, благодарение на неговите трикове, интриги и нагли лъжи. Това последно излайване на пуделчето е последен опит да си спаси кожата.
След като гуру Иван Костов унищожи СДС, сега Раданчо унищожи историческото дясно, за чийто наследник се води ДСБ. Спазвайки най-мракобесните комунистически традиции, Кънев си потърси враг в редиците на десните и си го “намери”. Не е БСП, не е ДПС, а е другата дясна партия - ГЕРБ. А това си е сериозен умствен проблем. За да опише сбърканото си душевно състояние, Раданчо пусна на стената си във ФБ тъпия клип на провалилата се пънк емигрантка Милена Славова “Ха-ха”. Омръзнало му било - както на нея. Но въпреки това декларира, че щял да продължи борбата и да се срещне с приятели и врагове при Филипи. “Интелектуалната” му историческа загадка разкрива негов коментатор с добро чувство за хумор:
"Подпоручик Дуб се отдалечи, мърморейки: — Ние пак ще се срещнем при Филипи. — Какво каза? — обърна се Юрайда към Швейк. — Абе определихме си среща някъде при Филипи. Те, господата де, обикновено са педерасти..."
Само да не си помислите, че намеквам нещо. Той сам си го казва.
Другият, фърлил засега кърпата - бившият министър на правосъдието Иванов, днес направи откритието, че всичко във властта било свързано!
Иванчо, не само във властта, и в живота всичко е свързано и който няма акъл да го вижда, отчита и да работи в тези условия, губи! Или, като биха казали важничещите по жълтите павета – става лузър. А ние не’аме вече нерви да търпим глупаците от ДСБ да се упражняват на наш гръб. Керванът върви и ще си върви и без тях. http://clubz.bg/10503-kynev_sydebnata_reforma_shte_otneme_7_godini



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908704
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930