Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2015 15:48 - НАГЛОСТ + БЕЗОЧИЕ = РЕФОРМАТОР
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 549 Коментари: 0 Гласове:
1




От 1 ноември чакам Петър Москов да се извини за наглостта си.
Напомням, че когато на балотажа в Плевен стана ясно, че независимият кандидат, когото РБ подкрепяше, печели срещу кандидата на ГЕРБ, той написа подигравателно и злорадо на ФБ страницата си:
“Мисля, че в този момент, точно както преди почти 140 години, един паша пише телеграма на един велик везир. Както и тогава телеграмата е кратка и гласи: " ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО, ПЛЕВЕН ПАДНА."
Под “пашата” естествено се подразбира Цветан Цветанов, а под “великия везир’ – Бойко Борисов. Коментарите на привържениците му, разчели правилно постинга, са още по-откровено злоради и възторжени като при победа над вековен враг, а той не ги опровергава.
Това нагло сравнение на партия ГЕРБ с турската армия възмути коалиционните им партньори, и с право Бойко Борисов реагира веднага.
Едва днес големият мъжкар Петър Москов събра сили и като провинил се ученик в директорски кабинет изшикалкави по въпроса какво бил искал да каже. Той не бил имал предвид, че в Плевен е паднало предишното управление на ГЕРБ, ами ставало дума за някакви цигани, които участвали в изборите! Четири дни реформаторите мислиха как да се изсулят чистички от купчинката тор, в която сами се насадиха, и успяха да измислят само тази глупост! Това е краят на интервюто му за в. Труд, четете:
“Категорично не може да се говори за пропаст, цепнатина или пролука между ГЕРБ и Реформаторите по повод Плевен. Със съобщението в профила ми във фейсбук, странно придобило за мен публичност, направих отправка към Османската империя във връзка с това, че групи от цигани, организирани от местни функционери от ДПС, участваха активно в тези избори в Плевен. Това съм имал предвид. Нищо друго! Категорично големият победител е ГЕРБ, а РБ запазва и на места увеличава доверието си. Винаги съм бил защитник на дългосрочна, стабилна и с далечен хоризонт коалиция между ГЕРБ и РБ. Защото това е правилният път за стабилност в България.”
Пълно безочие! Странна публичност ли имала страницата му? Москов не е ли научил досега, че Фейсбук е публично място? За думата “цигани”, произнесена от уста на политик, не се ли полагаше най-малко публично порицание? Или и Москов като Волен Сидеров се има за недосегаем?
Но личи голям страх да не го изгонят от училището... пардон, правителството. Той признавал ГЕРБ за “големия победител” и много държал на дългосрочна коалиция с ГЕРБ! Как няма да държи на коалицията? Кога друг път ще види министерски стол?
Тъй като Петър Москов отдавна се държи като наркоман, който не може да отговаря за думите си, настоявам реформаторите да изтеглят тази карикатурна фигура от правителството! А Радан Кънев да не се мазни също толкова безочливо. Щом не може да накара скъпото си приятелче - копелето Пепи, да се извини публично, да се извини той от негово име!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909376
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930