Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2015 12:25 - САМОЗВАНЦИ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 588 Коментари: 1 Гласове:
-1



Имам чувството, че някой се опитва да върне безумното време на Орешарски, когато всичко беше възможно. Не мога да дойда на себе си от потреса, който изживявам дни наред заради скандала с Ларгото, създаден и раздухван от някои медии.   Олигофрените на БТВ например най-усърдно ни представят репортаж след репортаж. В репортажите им виждаме някакви двама граждани, които представлявали гражданското общество. Те казват, че в недовършената реставраторска и консерваторска работа виждали само кич, а цялата работа им приличала на Лего.   Единият гражданин – Манол Глишев, ми е известен като активен участник в студентските протести, където най-нагло се представяше за студент и говореше срещу сегашния премиер. Известен ми е и заради това, че медиите, за които работи братчето му Данаил Глишев, много често му дават трибуна. Ако не използва родата, за да стане известен, закъде е? Така и ще си остане неизвестен...   В един от репортажите Манолчо размахва заплашително една книга, която тепърва щял да прочете, за да разгроми екипите, работили над проекта. Там пишело как се имитира старина. Това, което виждал тук, било “агресивно ново” и “като торта”. Сигурно е бил гладен.   Другият “гражданин” – някаква си Марийка, не виждала автентичните руини, като гледа отгоре. Ми да си вземе бинокъл, като иска от сто метра да види нещо автентично на 10 см от земята!    Изредиха се думички като бутафория, нелепа гледка, кръчма, безвкусна имитация...    Последно какво искате бе, “граждани”? Да имитираме, или да не имитираме? Хем искат автентично, хем да имитираме! Автентична имитация има само в главите на автентични глупаци!   Олигофренка журналистка се въртеше наоколо, повтаряйки техните думи - сякаш да им напомня да не ги забравят, и каканижеше – 15 милиона, 15 милиона... Преброих – в десетминутен репортаж го повтори пет пъти.   Кичозно новичко им било всичко! Ами точно толкова кичозно новички са били стените и когато са ги построили! Колко акъл трябва, за да се сети човек?   Нови били тухлите – искат да вземем стари от някой друг археологически обект ли?   И се запитах – като какво представлява това животно – гражданина? Какъв експертен потенциал има?  Или създаваме експерти във всяка област, за да ги учат случайни устати граждани как да си вършат работата?   Гражданин е и Бисер Петното, давал съвети на премиера Орешарски. Защо БТВ не извика и Бисер да чуем и неговото мнение? Каква е разликата между Манол и Бисер и защо Министерството на културата трябва да се съобразява само с мнението на Манол, но не и с мнението на Бисер?  А моето мнение къде остава? 
  Аз пък одобрявам направеното и съм възмутен от техните претенции! И аз съм гражданин!   Да ми показват Манолчо и Марийка като представители на гражданското общество е поредната журналистическа олигофренна манипулация. Манолчо и Марийка са самозванци! Законните представители на гражданското общество заемат изборни длъжности и е крайно време журналистите да го научат!    А че цялата работа е политическа акция заради изборите, нямам никакво съмнение. Двама души с подкрепата на антиправителствени медии разиграват цяло министерство и без никакви специални познания си позволяват да обругават работата на екипи от специалисти! При това – преди да е завършена!   КОЙ им плаща?   Бедни ми, бедни Вежди... да бяхте оставили оградите, та да не се пъхат сополиви носове където не им е работата...



Гласувай:
0



1. dobronameren - Изключителен материал за размисъл
29.10.2015 10:52
"Каква е разликата между Манол и Бисер и защо Министерството на културата трябва да се съобразява само с мнението на Манол, но не и с мнението на Бисер?
А моето мнение къде остава?"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909582
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930