Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2015 18:48 - ИСКАМ ОЩЕ БОЙ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 808 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 08.10.2015 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тази сутрин с удоволствие слушах в как в продължение на половин час жалките журналисто-олигофренчетата на Нова телевизия се оплакваха от нападения над техни екипи. 

Едно, че две, че три нападения... 
Но им е малко... още няколко случая им трябват, за да разберат, че се оплакват от нещо, което те самите създадоха.

Вече години наред сме свидетели на невъзпитаното и надменно отношение на журналисти към представителите на държавната власт. 
Докопали се до високо платени топли местенца – те си знаят благодарение на какви качества, журналистите от почти всички медии години наред си позволяват да показват на цяла България, че заемащите висши държавни постове не само могат, но и трябва да бъдат подлагани на публични издевателства. Такава им била "журналистическата мисия". И така, малко по малко - постепенно, но сигурно, сами сринаха авторитета на държавата.

Внушаваха и че за всичко, което всъщност вършим ние, гражданите, са виновни управляващите - не ни контролирали достатъчно. Ако се опитат да увеличат контрола, ги обвиняваха, че налагали диктатура.
Изобщо нямало лична отговорност, за всичко била виновна държавата. И за собствената ти некадърност, за мързела ти, за пасивността ти – за каквото се сетите.

Но след като всеки ден демонстрират, че няма защо да бъдат уважавани хората, заемащи най-високи изборни длъжности в държавата, тях за какво да ги уважават? 
Кои са те? 
Кой им е оказал доверие, кой ги е избирал? 
Никой от зрителите!

Още, още бой им трябва!

Не може всеки ден да омаскаряват с недоказани обвинения всички политици, а после да се чудят откъде у отявлени маскари се появява желание и те да станат политици.
Не може години наред да леят кофи с помия срещу държавата, а после да се вайкат, че младите българи я напускат.

Оттук нататък, драги ми олигофренчета, ви трябва още бой.

И със сигурност ще си го получите. 

Защото ако оръжието на възпитаните хора в борбата с вас е словото, то има хора, чието оръжие са юмруците. Именно вие всеки ден ги насъсквате срещу държавата - а за тях и вие сте държавата.

Лекари искат закрила от МВР, за да влизат в някои квартали, вие искате, но политиците трябвало да ходят навсякъде без охрана – както в някои “бели”страни? 
Само че в онези “бели” страни журналистите не са като вас!

Щом не разбирате от дума, дано кокошите ви мозъчета чрез бой стигнат до елементарната истина, че истинският журналист не е платена проститутка, която послушно върши всички гадости, за които й се плаща.

А че нейде из законодателните ни висини се рее нещо, наречено "Етичен кодекс на българските медии", сте забравили всички.

Както казват проститутките - може и да не е морално, но нали се плаща добре?
smile emoticon smile emoticon smile emoticon




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. theeconomist - Не само бой, някои самоФлубени
08.10.2015 18:51
джурналки искат и ..........!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902450
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031