Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2015 22:54 - МЕТЛА, КРАКА И НОС
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 560 Коментари: 0 Гласове:
-1



 В края на миналия месец Раданчо Къневия ни изненада със съобщението, че заминава на “работно посещение” в САЩ. 

За три седмици. 
През август.
Колко интересно!

Първо, дори премиерът няма работни посещения, траещи три седмици. Голяма работа ще да пада... Информация каква му е програмата, с кого ще се среща и какви резултати се очакват, та си струва да отсъства от важни гласувания в нашия парламент - йок.

Второ, от години се знае, че август е месецът за отпуски и поради това - за провеждане на всякакви летни школи – но това се знае от напредналите в материята, а не от начинаещите като Раданчо.

Трето, не сме забравили триумфалното му посещение в Европарламента преди около две години, когато се беше срещал с много важни личности, странно пожелали да не бъде споменавано никъде, че са се срещали с него. 

Четвърто, и без това съмнителният авторитет на Раданчо не порасна ни най-малко от “интелигентното” му презокеанско говорене за метли, нито от признанието, че компанията му освен от гъзове се състои и от копелета.

И last, but not least, заместникът му Петър Москов обяви, че в близките дни трябва да се извърши отдавна замисленото обединение на партиите от Реформаторския блок в единен политически субект. Което ще рече, че то или ще стане в отсъствието на председателя на ДСБ, или ще му се наложи да анулира важните си “работни срещи” и да се прибере скоропостижно в България. Във всеки случай метлата ще играе яко по председателските постове на петте партии.

Предстои да разберем дали наистина американски политици ще останат с пръст в устата, или просто Раданчо няма да получи жадувания сертификат, че е посещавал лятна школа, та да си го пише после като специализация в биографията – както практикува мнозинството от интелигентурата ни. 

Не нам, друзья, не нам – минали сме по този път преди вас. 
На лъжата краката са къси, а носът – дълъг.
Раданчо има дълъг нос – както отдавна са забелязали много карикатуристи.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909550
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930