Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2015 10:09 - ПРЕДИ И СЛЕД СИРТАКИТО
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 618 Коментари: 0 Гласове:
0



 Преди изборите Раданчо Кънев и прочая реформаторска войска (тук първоначално имаше една друга дума, но я смених заради пуста политкоректност) повтаряха като папагали, че реформите в държавата били въпрос само на политическа воля от страна на управляващите. 

ГЕРБ били доказали, че я нямат тая пуста политическа воля и затова
не трябвало да управляват. 
След изборите Борисов с широк жест вкара раданчовците в управлението и им даде цели пет министерства, за да му покажат как ставали тия работи само с политическа воля.
Раданчо обаче не поиска министерство, а си избра парламента, където стана “гарант за постигане на конституционно мнозинство”.
След половин година се вижда, че Раданчо не само че не постигна конституционно мнозинство, но най-редовно не може да осигури и обикновено мнозинство. 
Отказа да поеме ръководството на прословутата си съдебна реформа в парламента и даже провали мнозинството за нея в парламентарната комисия.
След което изведнъж в некои среди стана много модерно да се носят значки 160/240. Де гиди неизживяна комсомолска младост!

Наскоро Раданчо се разходи до Гърция и изглежда тайничко обмени челен опит с Ципрас, защото се върна като Раданакис.

Раданакис изкара едно победоносно сиртаки на парламентарната трибуна във вид на декларация, с която метна отговорността за съдебната реформа от своя гръб на гърба на опозицията. Тая ми ти проста и първосигнална опозиция изобщо не съзнавала огромната роля, която им отрежда реформаторския процес!

И каква се оказа сега – по времето на ГЕРБ за реформи беше нужна само тяхната политическа воля, а по времето на РБ е нужна политическата воля на опозицията!
Ама га ДСБ бяха опозиция, Раданакис не осъзнаваше ни най-малко отговорността си. 
И както Ципракис сега се връща с подвита опашка към Европата, така и Раданакис тръгна да обикаля с кандърми около БСП и ДПС - но дали помни предупреждението на Бойко, че никак не е лесно да лижеш там, де си плюл? 
Изглежда помни, защото днес на два пъти чувам олигофренията да подава лайняни камъчета на Раданакис, за да ги хвърли в градинката на Бойко, а нашият като никога не ще. Преди не пропускаше, а сега взе да се дърпа. После пък бай Иван Костов проплака изпотен, че реформаторите не го защитавали от нападките на лошите медии.
Значи е дошло време спокойно да хвана дивите гори тилилейски – без телевизор и интернет. 
А ако и наесен продължи така, най-официално ще обявя Бат’ Бойко за велик педагог.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902404
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031