Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2015 12:54 - ЗАПИСКИТЕ НА ЕДИН ЛУД
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 661 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес цяла сутрин гледах НОВА телевизия.

Едно време лудите са четяли вестници, днешните луди гледат телевизия. 
Всичко останало си е по старому, както е било по времето на Гогол.

Провинциалистите-журналисти на НОВА пак са се уплашили – в София имало задръствания, щото общината ремонтира пътищата. Задръстванията били "големи, страшни и зверски". Прави са да се плашат, къде са виждали те на село задръствания. Ако там общината се сбърка да ремонтира някоя улица, благодарят и избират кмета пак. В София обаче не само че не се благодари, ами карат кмета ката ден да се извинява на гражданството, че ремонтира. 
И даже протестират.

Протестите в София по правило се правят пак чрез задръствания, но на тях за по-изискано им викат флашмоб. 
Флашмобът е нарочно задръстване. Днешният щял да се проведе на ул. “Оборище”, та ако задръстването по Цариградско изчезне, да го замести. Важното е цял ден в София да има задръствания, за да има за какво да се иска оставката на кмета.

Едни граждани пък нарушавали забраната за влизане с автомобили в Борисовата градина, затова същите щели да търсят сметка на кмета – защо ги оставя да нарушават закона? Какъв кмет е това?

Дадоха ни и пример с кмета на Ню Йорк, който допуснал от високо да падне четиритонен климатик и да рани десетина души, но въпреки това никой не му иска оставката. Ето, това е кмет!

Веднага след това ни показаха и една кандидатка за кмет на София, която се канела да направи от столицата град на младите. Мъжът до нея, бивш селянин и журналист, а понастоящем политик олигофрен, толкова се гордееше, че е станал софиянец, че във всяко свое предаване напомняше, че предава новините от центъра на София. 
Чакам с нетърпение да прочета програмата й, за да науча как точно ще направи възрастовото прочистване и къде ще евакуира нас, старите софиянци. Сигурно ще ни прати на село, за да не се пречкаме на младите.

Е как да не са прави тия, дето викат, че София не е България?




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902368
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031