Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2015 14:35 - ЗА РАСТЕЖА В ПОЛИТИКАТА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 726 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Radan Kanev

1 March at 11:08 
Заминавам за Брюксел, където ще уплътня почивните дни с търсене на подкрепа за радикални решения - реформа на правосъдието по румънски модел

Radan Kanev
2 March at 14:33 
Проведох работна среща с президента на ЕНП Жозеф Дол на тема съдебна реформа, борба с корупцията, няколко думи за местните избори. 
Получих много силно разбиране и обещание за публична политическа подкрепа за конкретни радикални решения в съдебната реформа. Г-н Дол напълно сподели виждането ми, че няма причина да откриваме топлата вода и да губим 8 години като румънците. Просто трябва да следваме техния път: Разделяне на ‪#‎ВСС‬, независим прокурор за борба с корупцията, ограничаване на правомощията на главния прокурор, овластяване на ново поколение съдии и прокурори, засилване на ролята и отговорността на министъра на правосъдието.
Ние нямаме осем години. В рамките на мандата, реформата трябва да бъде завършена и да започне да дава плодове в сферата на инвестициите, икономиката и работните места. 
Иначе мандатът ще бъде неуспешен.

Radan Kanev
2 March at 19:57 
Жозеф Дол: България трябва веднага да последва примера на Румъния в правосъдната реформа. 
Това ще доведе и до бързо възстановяване на инвестициите, работните места и икономиката. (този постинг е придружен от снимка на Дол и Кънев)
..............................................

Какво внушава тази канонада от постинги на стената на Радан Кънев във Фейсбук?

1. Че господинът жертва почивните си дни, за да работи на ползу роду в Брюксел.
2. Че за тази цел си е уредил лична среща с президента на ЕНП Жозеф Дол.
3. Че Жозеф Дол споделя вижданията (sic!) на Раданчо и му е обещал публична политическа подкрепа за реформите. За доказателство се прилага снимка на двамата.

Каква е истината?

1. В Брюксел се проведе редовната Политическа асамблея на ЕНП, а ДСБ е неин член, така че присъствието на председателя й е повече от естествено и за никакво жертване на почивни дни не може да става дума, нито за нарочно посещение за търсене на подкрепа.
2. Раданчо не е бил приет сам от Жозеф Дол, а в състава на делегацията на ДСБ, състояща се от евродепутата им Светослав Малинов, Борис Станимиров и Раданчо Кънев.
3. За доказателство разполагаме със снимка на четиримата, което означава, че наш Раданчо е измолил да се снима отделно само с Жозеф Дол. Каква ли цел е гонил?

Досега няма институция на ЕС, нито високопоставен негов ръководител, които да не са дали подкрепата си на премиера Бойко Борисов за реформите във всички сфери. Раданчо има нужда да я препотвърдят лично пред него ли?

Не мога да не си спомня, че Кънев отказа да участва в преговорите за съставяне на коалиционното правителство, като заяви, че трите дами, преговарящи от името на ГЕРБ, не били от ранга му!

Блажен Жозеф Дол, наш Раданчо сигурно е имал за цел да го успокои, че са от един и същи ранг!
smile emoticon smile emoticon smile emoticon
Питам се само, когато едно малко политиче като Раданчо отсега използва такива долнопробни лъжи и мошеничества, какви ще ги върши, ако го оставим да порасне в политиката?

Обърнете внимание на странния поглед на Жозеф Дол и на усмивката му, която прилича повече на гримаса - а и ръка не му е подал... и ги сравнете със снимките, на които се ръкува с Борисов и Цветанов, например.

image image image image "}" data-reactid=".0" style="color: rgb(109, 132, 180); cursor: pointer; text-decoration: none;">Like ·  · Share



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909335
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930