Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2015 13:13 - СПИЙКЪРС КОРНЪРС
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 1661 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Българските медии се превърнаха в Speaker"s corners – сек’ви идиоти най-свободно си донасят домашни щайгички и дрънкат сек’ви щуротии, покачени върху тях, а тълпите пред тях все повече оредяват.

Една от модерните сега щуротии е да се говори за “новия” Борисов. Надпреварват се да ни обясняват къде и какво му било новото. Чунким не виждахме как в първия му мандат го ваеха според както им уйдисва за момента - ту като авторитарен и страшен диктатор, ту като нещастен и жалък страхливец. И все не уцелваха.

Съпартийците му изобщо не се противят на твърденията – ако някой каже, че бил нов, съгласяват се – да, нов е. Ако друг рече, че не е, пак се съгласяват - хубаво де, старият си е. Защо да си хабят енергията за безсмислена съпротива, по-добре да я запазят за работа. А публиката около щайгата се пули.

Този пич Бойко Борисов е толкова непредвидим за чугунените комунистически мозъци, че изпука всички епруветки на лабораториите им за анализи. Тъкмо пуснат нова опорна точка, и на следващия ден вече е невалидна. Все не им се побира в рамките, та го обявиха за непостоянен. Чак ни иде да им кажем, че не могат да обхванат необятното, ама не смеем – веднага ще ни обявят за матросовци. 
По едно време наричаха първия му кабинет “едноличен”. Спряха да говорят за авторитарност и диктатура, ама управлението му преди било еднолично. Тия между еднолично и еднопартийно разлика не могат да направят. Бойко изчака малко, па ги избъзика, като им рече: “в миналия мандат можех да спра дъжда, но сега не мога”. Сигурно и снежинки във въздуха няма да може да лови, защото си има коалиционни “партньори” да пречат, да са му живи и здрави.

Дожаля ми, та ще взема да дам интифа на големите анализатори от медийните щайги – по какво да познаят, че Борисов е наистина вече нов.

Ще е нов, когато направи сестра си министър на здравеопазването - тогава ще е нов!
smile emoticon smile emoticon smile emoticon




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ssstto - Евгений Дайнов
15.02.2015 14:03
разкри, че през първия мандат Боко събрал цоцолозите и ги направил свои "съветници". Та затова се нижеха като свински черва през медиите тогава да обясняват колко неподражаем и велик е оратор, и защо хората го обичали, тралала. А това за "новия Борисов" не ти трябва да си мастит телевизионен лаладжия за да го разбереш, стига и да си треторазряден блогър с малко мозък. Който все ще се окаже повече от журналистическия, щото те са като кучета гонещи опашката си и лаещи "СЕНЗАЦИЯ, СЕНЗАЦИЯ, Халеевата комета ще ни удари всеки момент."
цитирай
2. sherif - ...
15.02.2015 15:40

Борисов е непридвидим не само за комунистическите, но и за всякакви други чугунени мозъци, които искат да го обвинят за собствената си некадърност.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908614
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930