Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 00:18 - НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР, БЕ !
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 2303 Коментари: 2 Гласове:
20

Последна промяна: 03.06.2015 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Помните ли издигнатия от БСП, но неуспял кандидат за премиер през 1992 г. – политическия емигрант Петър Бояджиев? Предложен на Александър Лилов от Благовест Сендов, описвайки го като "наше момче, което няма да навреди"? С какво ли са до държали, за да са толкова сигурни, че няма да им навреди?
По същия начин през 1997 г. БСП се зарадва на един друг премиер, приемлив за тях, който също не им навреди - Иван Костов!
Днес не само комунистите, но и благодарните им подлоги са на всеки километър.
Та този същият Петър Бояджиев се похвали на стената си във Фейсбук, че е изпратил на премиера Бойко Борисов писмо от името на някаква организация, чийто председател е самият той. 

Организацията, наречена от него НПО, се нарича "Българска европамет".
Най-старият запис за съществуването й намерих отпреди година, но тогава не е била НПО, а “инициатива”. 
Та значи миналата година тази инициативна инициатива била подела инициативата да почете жертвите на комунистическия режим. smile emoticon

"Инициативата" на Бояджиев натиснала Видинския митрополит Дометиан, известен като най-съвестния агент на Държавна сигурност и изписал над 300 страници с доноси, да отслужи панихида в памет на жертвите на комунистическия режим, сиреч – на собствените си жертви.
В съобщенията за тази отвратителна гавра няма и дума, че 1-ви февруари, денят за Почит към жертвите на комунизма, е учреден от правителството на ГЕРБ още през 2011 г. , а излиза, че това родолюбиво дело принадлежи на “инициативата”. Дребна и гнусна интрижка, която разчита на незнание. 

Но да се върнем към писмото. В него от името на несъществуващата НПО Бояджиев не само упреква премиера Борисов, но и го поучава какво трябвало да прави, за да бъдел като европейските държавници! 
Трябвало с държавен указ да нареди на села и паланки да изразят всенародната почит – така се правело по европейски! (Ние пък помним, че по едни други времена ни караха с укази да оказваме почит.) След което го призовава “да продължи делото на Георги Близнашки”, като предложи на президента да награди “представители на анти комунистическата съпротива”. Само дето е забравил да ги изреди поименно, започвайки със себе си...

Само преди месец и половина, на 10 ноември, президентът Плевнелиев връчи ордени на 23-ма български дисиденти-антикомунисти. 
Петър Бояджиев не беше между наградените. Защо ли?
Въпреки това и неизвестно как той присъства, явно нарушавайки церемонията и сериозността й, като дори предизвика смях с объркано четене на някакви патетични слова. 
По всичко личи, че колкото и "наш" Петър да хвали Президента, зад каквито и “инициативи” и “организации” да се крие, Плевнелиев няма желание да му даде българска държавна награда. Да питаме ли пак защо? Може би президентската институция знае нещо повече от нас?
А сегашната “инициатива” на председателя Бояджиев да кара премиера да накара президента е типична ченгесарска интрига. Няма какво да се чудим, благородният ни "политически емигрант" си признава най-безсрамно, че обича конспирациите и често ги използва. 

Нали помните какво каза Маргарет Тачър? Че не вярва на “политическите” ни емигранти-антикомунисти.

Спи спокойно вечния си сън, Маргарет, и ние вече не вярваме на всички. 
И сме ти благодарни, че ни предупреди. 




Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sherif - ...
27.01.2015 15:16

Ако знаеш в Блогбг какъв вой имаше заради пустите му наградени ;))
Защо този е пропуснат, онзи също и т.н....
Все едно могат да наградят всички.
Отделно кой колко е заслужил.

цитирай
2. apostapostoloff - И аз имам заслуги, и аз имам актив:
02.02.2015 15:23
бяха ни събрали по случай 9.IX., ама посред събранието взех че се изпърдях и ме изгониха. Репресиран съм и си искам полагаемото!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909225
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930