Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2015 00:46 - БОЙКО БОРИСОВ И ЖЕНИТЕ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 4456 Коментари: 9 Гласове:
40


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
“Жена премиер? Трябва, ако сме европейци” – казва Борисов още на 28.06. 2009 г. – все още като кмет на София.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=164552

 

После печели парламентарните избори и става първият премиер на България, обвиняван, че е:

1. прост пожарникар

2. тъп милиционер и охранител

3. най-обикновена мутра

4. доносник на ДС

5. диктатор

6. престъпник

7. убиец

8. нарушител на свободата на словото

9. нарушител на правата на човека

10. патологичен лъжец

11. страхливец

12. непоследователен и си сменя мнението по 3 пъти на ден

13. ...

Можете да добавяте в този списък всичко, каквото ви хрумне.

 

Днес Борисов посетил Общото събрание на ЖЕНИ ГЕРБ в НДК и дръпнал на красивата аудитория една хубава реч.
По реакцията на залата се разбира, че дамите са одобрили речта.

Веднага след това само за час два първосигналните коментатори се изтрепаха да гадаят коя точно жена щял да предложи за президент, не било ли редно да предложи пак сегашния и всякакви подобни глупости. Където иска, там ги запраща – ама те като са тъпи, той ли им е виновен?

Бойко им подхвърли нова дъвка и отиде да си гледа работата. Има да си дрънкат сега поне месец.

Както каза Тома Томов, Бойко упражнява контрол над умовете на българите (Тома каза mind control, но нали Диков си е тъп, та не разбра и не продължиха по темата).

 

Аз обаче се впечатлих от друго - молбата му към дамите да бъдат снизходителни и добри с политическите опоненти на ГЕРБ.

Никой от коментаторите не обръща внимание на тази молба - да не би само ние двамата с него да сме виждали разярени жени?

Жената, която си брани чадата, е по-страшна и от най-гладния мъж.

А жените от ГЕРБ си бранят чадата от всякакви врагове – и вътрешни, и външни.

 

Направете сметка - през 2014 г. 33 % от министрите във втория  кабинет на “диктатора” са жени! Най-вярната армия!  

 

Онези, които го обвиняват, че бил непоследователен, да прочетат пак:

 “Жена премиер? Трябва, ако сме европейци.” –  28.06. 2009 г.




Гласувай:
41



1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
19.01.2015 11:24

Обвиненията към Борисов са изсмукани от пръстите. Почти винаги идват от хора, които са се насрали тотално и търсят кой друг да е виновен за собствените им гафове.

Веднъж Борисов гостуваше в “Панорама” и водещият се скъса да го провокира с разни недоказани слухове, напълно забравил журналистическата етика. Никога не съм виждал Bасилев толкова агресивен. Въпреки това Борисов нито веднъж не повиши тон. Отговаряше спокойно дори на най-безумните и нечестни провокации.

На следващия ден прочетох статия, чиято авторка явно е получила пари за да лъже безсрамно – такова тотално обръщане на фактите не може да е само от простотия. Пишеше, че “водещият треперел и едва задавал въпросите, а Борисов крещял като дивак”.

Е, как да вярвам на измишльотините, след като описват точно обратното на онова, което виждам? Bеднъж като ги хвана в такова дебелоочие, никога повече няма да ги приема сериозно.

цитирай
2. bojinkata - Тути, кое не е вярно от постинга???? ...
19.01.2015 12:11
Тути, кое не е вярно от постинга???? Че не е мутра, че не е прост и тн???????
цитирай
3. tutankhamon661 - 2. bojinkata
19.01.2015 12:33
bojinkata написа:
Тути, кое не е вярно от постинга???? Че не е мутра, че не е прост и тн???????


Не виждам кое е вярно.

Мутра бил, тъй като познавал мутри. И ти познаваш, но не се смяташ за мутра. Защо?
Комунист бил, защото охранявал Тодор Живков. По същата логика всички в България са комунисти, понеже живеят на тази територия. Включително аз, макар през 1989г да не бях навършил необходимите години за партиен член.

Прост ли? Mалко хора са умни и културни като Бойко Борисов. Откакто видях с очите си да запазва спокойствие там, където 90% от хората биха крещяли и удряли, нищо не може да ме убеди, че този човек е “прост”.

Вестникарски измишльотини не ме интередрусат. Който им вярва, ще cи понесе последствията – от самия Живот.

цитирай
4. demonwind - Не бива да се бърка хитър с умен.
19.01.2015 16:59
Бойко е определено хитър и пресметлив, знае къде и как да се сложи. Иначе отдавна нямаше да е между живите. Лично познавам приятели от махалата, които работеха за него. Знам и какво прекарваха с колите си. Ама хайде, да кажем че Бойко се е измъкнал от тинята - къде с хитрост, къде през трупове. Сега вече не е толкова наперен, след като клекна пред перспективата да нямаме правителство и Европа да спре и без това църцорещото кранче.
Всъщност, както днес чета, за Бойко спасителния вариант е да стане президент. Така ще си осигури доживотна пенсия и (евентуално) държавна охрана, която му е жизнено необходима, като имаме предвид "другарчетата" му от миналото, които с радост биха го пратили на прием при Свети Петър.
Който и да дойде на власт, дори да има предсрочни избори, ще завари една празна дупка без никаква перспектива за пълнене. Европа дава малко (за справки - по програма Еразъм+ на всяка сесия в България се финансират максимум два проекта, и то малки - за Естония цифрата е около 10 големи например - парите се пазят нарочно за "наши хора", ако не се усвоят - накрая ударно се разпределят където трябва или просто се връщат на Европа, за да храни безработните чернилки), в хазната няма много - отвсякъде положението е зле. Народът е станал индиферентен и масово хора продават гласовете си (тук говорим за българи, не цигани) - тенденция въведена още по времето на Симеончо и проверена във времето. Имам колега, който получава заплата от 8000 евро на месец, всеки месец изпраща по 2000 евро на дъщеря си, която учи в България (и работи в кол център за 2000 лева на месец). Та същата тая щерка на последните избори си е продала гласеца за 50 кинта. Гласувала е за ГЕРБ - съвсем честно си го призна във Фейсбук, добре че татко й реагира та малката изтри постинга, иначе си беше за затвора. "Всички били маскари, ама Бойко поне най-ставал", та затова. Ами да - поне като няма за кого, нека да се избере най-сгодния за момента. 50 лева са си 50 лева, кой ти ги дава?
цитирай
5. tutankhamon661 - demonwind
19.01.2015 17:18

Аз не бих повярвал, ако някой напише на стената си, че е получил 50лв за да гласува за определена партия. Дори и приятел да е. Никой не е толкова луд, че сам да си признае. Подобни неща се правят само за провокация. Възможно е и просто да привлече погледите на останалите – знаеш как е във Facebook.

За себе си мога да кажа, че на мен лично са ми предлагали пари за да протестирам срещу ГЕРБ. Естествено, няма как да стане, но тъй като не мога да го докажа, не го споменавам без причина.

цитирай
6. demonwind - 5. tutankhamon661
19.01.2015 17:36
Аз съм го виждал с очите си - много пъти. Имал съм доста моменти, в които съм се "заигравал" с политически сили, виждал съм за какво става дума. Помня и опашките от хора пред клубовете на НДСВ, които чистосърдечно си признаваха, че срещу 50 кинта стават застъпници и ще гласуват за Царя. Още 50 получаваха като бонус, ако докарат най-малко десет балъка след себе си. Помня и ГЕРБ, помня и ДПС (там нещата ставаха по-скоро със сила и заплаха), помня БСП... Така че не само вярвам, а съм сигурен. Мои приятели също си продадоха гласовете си, само че ги спазариха за по 100 лева. Пак за ГЕРБ. И им вярвам, защото с тях сме делили комата хляб навремето и тайни нямаме. А и не са го обявили никъде, просто ми го споделиха когато стана дума за купуването на гласове. Единият от тях е шеф на отдел в голяма софтуерна компания и получава 8000 лава на месец чисто...
А за протестите, там сигурно само пеленачетата не знаят, че всичко е платено - и от едната, и от другата страна. Когато бяха протестите в България, едни съседи в Годеч, които бяха супер мизерни, за няма и два месеца стегнаха и къща, и всичко, почнаха да пият уиски вместо менте ракия. И понеже са прости като налъми, разправяха наляво и надясно как ходели на протести за по 100 лева на калпак на вечер. И на тях им вярвам, защото на два пъти съм ги возил от София по нощите (когато имах работа за вършене там), та знам откъде ги вземах и какво имаха в джобовете...
Всичко е една игра, в която привидно атовете се ритат, а магаретата реват. Докато Европа се хапе с Русия заради Украйна, изметта направи така, че за първи път от години по улиците на Брюксел да има армейски части (говори се дори за мобилизация на запасняци)...

Поздрави!
цитирай
7. getmans1 - Брех, ...
19.01.2015 20:20
... мааму стара, тоя лошия Борисов:
- 13. бил хитър - това е много лошо
- 14 бил пресметлив - туй пък още по.по лошо
- 15. най-лошото е че подбивал цените за гласуване, мръсник
- 16. плаща на „красивите и умните“
- 17. строи къщи на „мизерните и глупавите“
О, забравих, тия последните ги черпи уиск, мизерника му с мизерник! :)))
цитирай
8. bubolina111 - Личните документи да имат чип с е...
19.01.2015 21:34
Личните документи да имат чип с електронен подпис планира да предложи екипът на вицепремиера Румяна Бъчварова на планирания за петък Съвет за електронно управление, съобщава Dnes.bg, цитирайки думите на Васил Величков, съветник на вицепремиера по въпросите на електронното управление.

В края на първия мандат на кабинета „Борисов“ бяха раздадени тестово около 5000 карти с чип с цел да тръгне ползването на е-услуги от гражданите.

Днес- 19 януари, на пресконференция Румяна Бъчварова коментира, че правителството ще търси варианти да се регламентира идентификацията на гражданите, което е свързано с издаването на нови лични документи по нови стандарти.
Тя посочи, че има европейска директива, свързана с идентификацията, която България трябва да транспонира. Съветът за електронно управление обаче ще реши как трябва да се работи оттук нататък, уточни вицепремиерът.

Васил Величков заяви категорично, че според него личните карти трябва да са с цифров подпис, защото това е най-лесният начин максимално голям процент от населението да може да прави електронно волеизявление.

Той обаче посочи, че електронният подпис не е подходящ за определен тип идентификация – например ако трябва да гласуваме онлайн на избори, това трябва да стане с друг тип идентификация, която да опази тайната на вота.

Освен това според него личните документи трябвало да са с два чипа. Единият - за електронен подпис и електронна идентификация, а вторият - с основна медицинска информация като кръвна група и алергии, ако се наложи на съответния човек да бъде оказана спешна медицинска помощ.

Той се ангажира на предстоящия Съвет за електронно управление да направи две конкретни предложения: да продължи издаването на карти с чип към пилотната система и активно да се работи в посоката електронната идентичност и електронният подпис да влязат в българските документи за самоличност.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2015-01-19/lichnite-dokumenti-da-sa-s-chip-i-elektronen-podpis#comments
цитирай
9. alexiev123 - tutankhamon661
20.01.2015 11:17
Благодаря ти, че ме заместваш достойно. И аз съм се вбесявал неведнъж на Бойко Василев - той е интелигентен и умен човек, за такова падение колко ли му плащат?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902382
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031