Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2015 11:11 - САМО ЗАГЛАВИЯТА СТИГАТ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 4139 Коментари: 8 Гласове:
47


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Но ще започна с два цитата:

“Огромното напрежение, което се струпа върху МВР и Цветанов, трябва да доведе до очаквания резултат, гербаджиите да започнат да се карат помежду си, Цветанов да изчезне от политиката и ГЕРБ да стигне до погром на изборите."

Отвратихте ли се? Авторът не може да не е обучаван специално в някоя агентурна лаборатория как се правят политически саботажи, нали?

Прочетете сега това:

“Подкрепата на дясната интелектуална общност за ГЕРБ не е, както видяхме, явление от рационален порядък.”

Ех, явно си имаме работа с голям и много рационален десен ум.

И сега си признавам: цитатите взех от долните статии, автор на които е известният политолог “проф.” Евгений Дайнов. В тях има още много подобни бисери, но ще ви спестя политическата му чалга.

А аз, като избирател на ГЕРБ, според него “утайка и тиня на обществото”, ще посъветвам “десния“ професор, учил около 1976 г. в Оксфорд за моя сметка, да си хвърли дипломите, да напусне НБУ и да си седи на село. В копането може да има по-голям успех. Нищо от това, което е говорил и предсказвал, не се сбъдна.

Статиите, чиито заглавия цитирам по-долу, са писани от началото на 2013 г. досега и са публикувани в един само сайт. Дори и да има другаде, още дайнови варварски мръсотии няма да търся.

Една от тези статии е получила висока оценка от Коалиция за България - на 12 май 2013 г. е включена в "безценния" им  "предВЕСТНИК НА ПРОМЯНАТА".
Стиснете зъби и четете, само заглавията стигат, за да се отвратите от вонята на този мозък:
.............................
Ако пак изберем ГЕРБ, това ще са последните ни избори
Бойко и Цецо орезилиха България, Цецо в затвора!
Вальо, Емо, Цеко, Цецо - глутницата на Бойко
Борисов няма да управлява повече
Борисов няма ход - ако посегне на Цветанов, пада и той
ГЕРБ са мъртъвци, ще мърдат още малко и ще отмрат
ГЕРБ няма място в програмно правителство, те не са решение, те са проблемът
Отмирането на ГЕРБ ще е бавно и мъчително
Утайката, тинята на обществото гласува за Бойко Борисов
Ако ГЕРБ се опита да установи двувластие в страната - значи се готви преврат
Колкото по-дълго ГЕРБ е извън властта, толкова по-бързо отслабва
ГЕРБ не са партия, а групировка
ГЕРБ вече загуби от БСП
Борисов заслужи всеобщо презрение
Днес беше краят на ГЕРБ, да запомним 17 февруари
Простащината на Борисов няма да му бъде простена
....................................

Ще използвам едно от заглавията на задкулисните му съратници:
По какво се познава, че някой е комунист?
И отговарям: 
По лъжите, по тъпотията и по гнусния му език!

Много ви здраве от ГЕРБ, които още "мърдат", и от Борисов, който според експертните ви “анализи” никога нямало да се върне на власт!




Гласувай:
50



1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
12.01.2015 11:40

Дайнов се извъртя толкова много пъти, че се чудя как не му е неудобно да се показва пред хората. А той даже пише, брише, драска из Интернет.

Работата на Цветанов в МВР беше перефктна. За да твърди някой нещо различно, значи или е злонамерен, или неинформиран. Знам човек, който все още излежава присъда благодарение на Цветанов, а преди това никой не го е закачал в продължение на години. Въпросният човек в тесен кръг признава, че е извършил престъпление, но официално се предcтавя за “репресиран” – точно като всички, които плюят Цветанов за да прикрият насраните си гащи.

цитирай
2. vmir - Същия тоя дърдорко и търчилъжко в качеството си на съветник преди дузина години
12.01.2015 12:29
до последно лъжеше президента Петър Стоянов, че има непреодолима преднина пред конкурента си за президентството и не трябвало да се интересува от социологическите проучвания, нито да води предизборна кампания. Когато след това всички се оказахме 10 години под летвата на агент Гоце, лъжецът с проскубана брадичка Дайнов не само не се гръмна от срам или професионална доблест, но и започна до повтаря до умопомрачение опорните точки на ментално ощетения от природата, но не и откъм болшевишко родословие натегач и избраник на Гоце - Станишев. Даже май след това се цани за професор.
Пази Боже от такива "професори"!
цитирай
3. ok3223 - Злязвате гробарче
12.01.2015 12:48
Колкото и да се напиняш и врякаш срещу вашите довчерашни приятели, апологети и фалители. За-лязвате, постепенно неотклонно и завинаги.
Коя държава се управлява от пишман ченгета, единия бивш пожарникар, охранител, нарко трафикантин и мутра, физкултурник с 6 апартамента, и банален мошеник, когото съдят, и все не могат, защото е още на власт ...
КОГАТО,ПРИ БУРЯ СИЛНА, КОРЪБЪТ ПОЛУЧИ КУП ПРОБОЙНИ КУП И ПОЧНЕ ДА ПОТЪВА.
ПЪРВИ, И НАЙ - БЪРЗО И МАСОВО ГО НАПУСКАТ ПЛЪХОВЕТЕ ...
цитирай
4. tutankhamon661 - ok3223
12.01.2015 13:06

Сигурно много ти харесва да се правиш на мъж, след като си жена, но от това Цветанов не става "виновен". За съд са такива като теб.

Спазването на законите е похвално, а погазването им е престъпление.

Освен споменатия престъпник, знам и много пишман-бизнесмени, които са нарушили почти всички възможни закони и правила, но винаги им се е разминавало, благодарение на рушветите. Обаче с този номер не са минали при ГЕРБ и са понесли заслужено наказание. Сега са "репресирани".

Един такъв продаваше развалена храна в пицарията си и едва ГЕРБ го наказаха - преди това софрата, паричките и инспекторите затваряха очи. Познай дали клиентите трябва да са благодарни на ГЕРБ, че са ги спасили от натравяне?

цитирай
5. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
12.01.2015 13:16

Бог да пази Цветан Цветанов и някой ден - отново вътрешен министър ...!

цитирай
6. blackpredator - Един е Баце и Цуцо е негов пророк!
12.01.2015 15:37
Четете Баце и за пророка му не питайте:

"Вече няма нужда пресаташетата на Министерския съвет да редят новините на телевизиите. Включвам се директно във всяко предаване. Само турските сериали не съм прекъсвал, но и те не са ме търсили. Засега."

"Без огледало мога, без телевизор – не. Затова, още щом влязох в ужасно осветения кабинет на Станишев, си поръчах плазма. Иначе как ще управлявам държавата."

"Добрите – това съм Аз. Аз плащам пенсии, Аз строя магистрали, Аз балансирам бюджета, Аз ловя престъпници. Когато казвам Ние, подразбирам Аз. Когато казвам Аз, подразбирам пак Аз."

"Понеже в България няма хора за нищо, започвам да си избирам добри първо измежду хората с любимото ми име – Цветан, Цецка, Цветлин... Понеже в България няма хора за нищо, тия, които съм си избрал, стават за всичко. Желева я бива не само за външен министър, но и за еврокомисар. И не само за еврокомисар, ами за такъв по енергетиката, по транспорта, по разширяването или каквото там дадат. Ако не я щат – здраве да е. Може да съм пропуснал някоя Цура."
цитирай
7. vmir - Я!!! Старшинката дето все напираше да разстрелва и да вкарва в гробищата,
12.01.2015 16:39
обърнал резбата и сега нарича другите "гробари".

Шареното пиле пък, пак гладно горкото, щом така открито просо сънува. Пиле, да не си се отказало от впрягането на граждани в каручката, бре?

Брей, какви катарзиси течали из блога...
цитирай
8. getmans1 - Горкото Блеки пак се ...
12.01.2015 17:50
... се е гушкал с кака си Дърева.
Прогресивна работа ей, прогресивна и интелигентна!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909364
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930