Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2015 21:19 - ДОБРО УТРО !
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 1027 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Добро утро, пиленца! Добро утро, хубавците ми ненагледни!

Странно защо, но не сте ми домиляли, ама никак...

Дойде ли времето да ви събудят, сладки мои спящи агентурни клетчици?

Досега ми се правехте на едни разумни и нормални граждани, но дойде време да слушкате, а?
Не само отворихте очички, ами се натискате да отваряте и очичките на другите, м? Щото ние, будалите, само вас чакахме да ни давате насоките...

Най-напред коалиционното ни пръдньорче се изпусна предколедно – че ГЕРБ правела национализация на пенсионните вноски. Не виждат разлика между разширяване на избора и национализация, та си омесиха миазмите заедно с бекапе-то. Че не са умни знаехме, ама че са и кьорави – едва сега разбрахме, чеСно!
Имаха амбиция да бъдели “локомотив” на правителствения влак, само че Рамаданчо никак не е наясно с железопътните термини и пак се изплеска досущ като реформаторски просветен министър. 
Като са те композирали на първи челен коловоз, не тръгвай към челото му, Радане, че ще научиш челно и какво е шеста глуха. Вместо локомотив, РБ се оказа товарен вагон, натъпкан догоре с интересите на пенсионната фондова мафия, и закачен за бързия пътнически влак на ГЕРБ... 
Внимавайте, че още на първата гара ще ви откачат, ей!

Във Фейсбук пък едни сладунчета взеха да се появяват из герберските групи и да викат: “Аз съм върл гербер, има ли място за такива като мен тук?” След което побързват да обявят творческите си намерения – тъй като били гласували за ГЕРБ, сега имали право да ги натискат да направят еди-какво си. А най-неочаквано започват да им пригласят и някои стари гербери.
Абе аланкоолу, и аз гласувах за ГЕРБ, ама не за да ги командваш ти какво да правят! Те си имат команден състав, с него си печелят изборите. Аре чупката! Прозрачен си!

Едни пишман певци дънят фалшиви речитативи, че Бойко се канел да стане президент. Ако искаше да стане толкова, колкото те си представят, щеше да стане още на предишните избори. От десетина години насам Бойко не е станал само каквото не е поискал.

Акробатична медийна трупа пък бие барабан наобратно - предупреждава Бойко да не става президент, че много щял да се изложи! Срамно било да си президент, защото президентите нищо не вършели, само играели голф и имали любовници. Справка – Клинтън.

Друга медийна джукеста агентура изцвърца на показ глупостите на едни мрежовици, които декларираха, че щели винаги да протестират. Само дето забравиха преди да си тръгнат от студиото да вдигнат ръка по устав и да извикат: “Винаги готов!”

Наблюдавам ги тия палячовци, па се сетих за: “Идат като тигри...”.
От нас зависи дали ще бягат като овци. А че пак ще се завръщат, нямам съмнение.
Демокрацията е като хляба – всеки ден се замесва...




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909857
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930