Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2014 21:34 - ЗА "ОБЕКТИВНАТА" НИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 1036 Коментари: 1 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Най-после д-р Николай Михайлов направи обективен и професионален коментар на случилото се вчера пред президентството. 
Но трябваше ли да едно самозапалване да стане по време на служебно правителство, за да престанат представителите на “интелигентните” да превръщат личните трагедии в политически и общонационални???

Докторът напомни за случая с детето и обвиненията срещу правителството на Иван Костов преди 13 години.
Прав е, това беше първият случай, когато една частна трагедия беше обобщена, за да се постигне масова манипулация на общественото мнение.
Но защо д-р Михайлов трябваше да се връща толкова назад, след като само преди година цялата коалиция анти-ГЕРБ - към която принадлежи и той, месеци наред обвиняваше Борисов и правителството му по същите поводи?
Много са обективни “интелигентните”, няма що!

На страницата на председателя на ДСБ Радан Кънев веднага се появи призив:
“Лично призовавам Радан Кънев и другите лидери на РБ със запалена свещ утре в 19.00 до фонтана на президенството да почетат отчаяния жест на една българка. Така ще покажат, че са различни от мутрите...”

Така... президенСВОТО значи... така се пише интелигентно и реформаторски - за разлика от нас, мутрите, които пишем “президенТство”. Достатъчно се отграничавате от мутрите и с правописа си, драги кандидати за партньори.

Снимката на кибрит с логото на ГЕРБ пък разпали любителите на конспирации.
Посетих страницата на Лидия Петрова във Фейсбук.
Там вече има коментари, които се опитват да политизират трагедията в тази посока.
Всички знаем, че по време на кампанията си партията беше поръчала кибрити с логото си, които се раздаваха безплатно. Ако се съди по долните постинги на Лидия, тя е привърженик на ГЕРБ - участвала е в много инициативи на община Нови Искър с кмет Даниела Райчева от ГЕРБ.

“Лидия Петрова
10 August
Заедно под звездите в Наблюдавано жилище - Нови Искър (44 photos)
Снощи се запознах с младежите живеещи в Наблюдавано жилище създадено по проект "Живот в общността" в кв.Курило. Най-много се сближих с Иво.Той е на 18 год. и е завършил само 5 клас.Проблем за него е намирането на работа, защото няма основно образование.Тъй като от няколко месеца е без работа, останалите младежи му помагат с пари за да плати таксата за живеене в жилището.Иска да учи.Съжалява, че в домовете в които е живял е пренебрегвал училището .Разделихме се с план от стъпки, които да се направят за да може да продължи да учи.Има страхотен социален работник, Томислава, която ще помага не само на него, но и на всички в това жилище.Прекарах часовете с Иво, Ивайло и другите момчета в разговори и слушане на живо изпълнение на професионалисти, подкрепящи кандидатурата на София за столица на културата през 2019 г. Видях се и с Ангелина, автор на изложбата от картини на животни. Поговорихме с Боги за съвместни проекти свързани с промяната на Нови Искър и се почерпихме с храната приготвена от младежите в това жилище.Накрая момчетата пуснаха фенери в небето над Нови Искър с мечтите си.Нека да се сбъднат. По-важното според мен е да намерят приятели и да са спокойни, че имат дом.Браво на администрацията на р-н Нови Искър с кмет- Даниела Райчева, реализирали проекта.

Детски пленери по Фотография 
Лидия Петрова
10 August
Под звездите в Наблюдавано жилище в р-н Нови Искър (4 photos)
Благодаря на г-жа Райчева за снимките
Лидия Петрова
6 August
Детски пленери по Фотография (5 photos)
Елате на 12 септември пред Пощата в кв.Курило. Продължаваме да се забавляваме Учейки! За пети път ще имам удоволствието да съм лектор на тази прекрасна инициатива на р-н Нови Искър, целяща да радва децата по полезен начин. Следете за подробности на фейсбук страницата на р-н Нови Искър.”

УЖАСНО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ФАТАЛНОТО ТИ РЕШЕНИЕ, ЛИДИЯ...




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. defender - Това с кибрита е върха на мръсоти...
10.11.2014 15:19
Това с кибрита е върха на мръсотията. Hе знам колко тъп трябва да е човек за да не проумее, че е чиста провокация.
Ще взема и аз да драсна някой ред по темата, защото ми писна да слушам лъжата “Хора се самозапалват заради ГЕРБ”.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907632
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930