Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 21:22 - ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С "ЕЛИТА"
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 474 Коментари: 0 Гласове:
2



 ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С “ЕЛИТА”
14 октомври 2014

Снощи високоуважаваният д-р Николай Михайлов, въртейки се като шугав на стола пред Цветанка Ризова, заяви, че реформаторите били “децата на протеста” и “високата му морална нота”. Те били, видите ли, “политическите елити” и затова били “осъдени” да участват в задаващия се десноцентристки кабинет!
Това се изрече няколко часа след поредната лъжа на Кунева. 
Преди време тя заяви: „Движение България на гражданите“ беше създадено като алтернатива на еднопартийното управление на ГЕРБ”.
Как може да бъде създадена партия, за да бъдела алтернатива на еднопартийно управление, главата ми още не може да побере. Но да отидеш да искаш подкрепа от същата тази партия, за да те приемат в ЕНП, си е същинско безочие по нашия простонароден герберски морал. Ясно защо според тях не спадаме към “елита” им.
Само няколко дни преди безочието на тази дама, която няма как да бъде наречена “дете на протеста”, с всичкия си "висок" морал Лукарски заяви, че са използвали като трик името на Борисов за насъскване на избирателите си, а после отрече да го е казвал!
Вече на всички им дойде до гуша от безбройните “геройства” на Радан Кънев - от келешлъшките предизвикателства към ГЕРБ, фръцкането и отмятането от казаното, та накрая до чупенето на ръце. 
Ако това поведение на най-видните партийни лидери от Блока за д-р Михайлов е “висока морална нота”, няма да се разберем и че му окнем:

- Елате си ги узмете “моралните политически елити”, ние ги нечем!

От хвърлените във всички възможни посоки къчове по адрес на Бойко Борисов си избрах тези: харизматичен лидер, няма съизмерим с него, хората паднаха жертва на неговия чар, Борисов е самото съвършенство и в този смисъл е неуязвим - всичко това изречено с необходимата доза ирония и сарказъм. И за да не остане съмнение, ясно заяви, че той лично не се бил поддал на съблазните на Борисов. 
Но на нас ни остана съмнение, че няКОЙ? го натисна да се излага, за да дрънка такива многозначителни нелепици от тв екран.
Защото гледката на гърчещия се като червей доктор беше унизителна и направо мъчителна и за нас.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909195
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930