Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2014 22:46 - КОЙ ХАРЕСВА БОРИСОВ?
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 10517 Коментари: 23 Гласове:
23

Последна промяна: 13.10.2014 00:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В края на 2011 г. д-р Марко Арндт, шеф на софийското бюро на фондация „Конрад Аденауер, беше казал:

“По-слабо образовани българи със спомени от комунизма харесват здравата ръка на Борисов. ГЕРБ обаче трябва да се ориентира и към по-съвременни и по-образовани хора, които са отворени към Европа и не са фенове на авторитарни управници.”

ГРЕШКА ! 
АМА ГОЛЯМА ГРЕШКА, Г-Н АРНДТ !

Минаха 3 години и вече на всички е ясно, че партия ГЕРБ беше и все още е ориентирана към всички, а Борисов никога не е бил “авторитарен управник”. 
И ако за някои уж образовани хора комунизмът все още е свързан със “здрава ръка”, а демокрацията – с “мека китка”, по-съвременните и по-образовани хора, които тогава се поддадоха на такива внушения, вече се обърнаха към ГЕРБ. 
И не са никакви “фенове”, а напълно съзнателни политически привърженици!

Трябва да спрем да се влияем от чуждите политолози. Колкото и да са добронамерени, те не ни познават. 
Имаме си достатъчно добри български политически анализатори, които познават народопсихологията ни и не грешат – както не сгреши и Харалан Александров, когато през лятото на 2013 каза по повод протестите:

“КОЛКОТО И ДА ГО ИЗКАРВАТ ДИКТАТОР, БОРИСОВ СИ ОСТАВА ДЕМОКРАТ... 
НЕГОВОТО... УПРАВЛЕНИЕ НАПРАВИ ВЪЗМОЖЕН ТОЗИ ГРАЖДАНСКИ ПОДЕМ. И ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКАТА МУ ЗАСЛУГА, НАДХВЪРЛЯЩА ЗНАЧИТЕЛНО ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЕДНА МАГИСТРАЛА.

ТОВА ПРОМЕНИ ВСИЧКО В СТРАНАТА И ВЕЧЕ НЯМА ВРЪЩАНЕ.”




Гласувай:
32



1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
07.10.2014 23:13
Трябва човек да е напълно луд за да изкара Борисов диктатор.
Tа той подаде оставка при първата капка кръв на протестиращ, въпреки че беше ясно - "недоволстваха" платени идиоти, които срещу пари са готови да плюят и на майка си.

Хората одобриха управлението на ГЕРБ - неоспорим факт.


цитирай
2. blackpredator - това ми звучи,
08.10.2014 00:28
като "д-р Тошков лекува косопад"...
цитирай
3. tutankhamon661 - 2. blackpredator
08.10.2014 00:55
blackpredator написа:
Това ми звучи, като "д-р Тошков лекува косопад"...


Всички знаем, че те измъчват доста по-големи проблеми от косопада.

Ама както има една приказка - гладна кокошка просо сънува.




цитирай
4. lightsaber123 - Този човек
08.10.2014 06:30
е нечистоплътен душевно - поне за мен.
цитирай
5. vmir - Напълно съм съгласен с Александров, Бойко провокира изявите и стремително развитие на гражданското чувство,
08.10.2014 08:42
преди него хората имаха изумително примитивни представи за управлението и държавата. Спомнете си само глупавия разочарован вик около месец-два-три след идването му на власт през 2009 - "ама той не вкарва престъпниците в затвора", "възмущението", че е накарал прокурора да вика: "На колене, абсолютен престъпник", пиара който си правел с невинния като момина сълза А. Петров и прочие тъпотии, които помогнаха доста на престъпниците да лавират и да се изкарват жертви.

Бойко е демократ до мозъка на костите си и е надарен с умението да активизира емоциите и разума на хората, докато други се стараят да ги използват, манипулират или приспиват според изгодите и мизерните си намерения.

Най-ценното му качество е, че очертавава ясно проблемите, ангажира се и говори конкретно и винаги във връзка с решенията, за разлика от останалите, които в 95% от случаите само повтарят разтегливи и необхватни наставления, които някой някакси трябвало да реализира, пък те щели да съдействат...

Бойко си заслужава подкрепата.
цитирай
6. tutankhamon661 - vmir
08.10.2014 10:43

И Сумиста – доказан престъпник, а го изкараха “жертва”/!!!!/. Ама, моля ти се, къде се е чуло и видяло полицията да задържи престъпник?!

И Чората – пребили го и това било “нарушение”. По нормалните държави направо застрелват, ако окажеш съпротива при арест, а тук било “превишаване на правомощията”. Ако го галят с перце, тогава същите ще ревнат ”Егати силовото министерство!”

И защо Борисов използвал гранатомет! Въоръжен престъпник се е барикадирал, създавайки опасност за всички около него, но никой не вижда това. Всички недоволстват, че е свършена реална работа и са постигнати реални резултати/!!!!!!/.

После хората искат справедливи присъди, а не виждат, че сами участват в създаването на усещане за безнаказаност. Спряха единствения човек, който опита да принуди магистратите да съдят според законите и все още не разбират, че рано или късно това ще се върне като бумеранг и ще удари тях самите, когато имат нужда от справедлив съд.

цитирай
7. vmir - 6. tutankhamon661,
08.10.2014 11:14
Достатъчен е и бегъл поглед върху онези, които го сатанизираха и наричаха как ли не. Едва ли е имало простак и продажник, който да не е плюл по Бойко. Това казва повече от всичко останало. Бойко не е идеален, нито е такъв, какъвто ми се иска да бъде, но пред мизерната мътилка на простащина наоколо е като светъл лъч в тъмна нощ, а дори разумните му критици са като лутащи се светулки без път и посока и в основни линии повтарят глупостите на устроилия се Станишко за него.
цитирай
8. ravramov - Директен отговор:
08.10.2014 14:50
далавераджийте и зомбитата!
цитирай
9. vdp - Хо, хо
08.10.2014 15:11
Кой ли? Разни примати от гр. Левски, дето от толкова харесване взели, че гласували 9/9 (да не се бърка с 9-ти Септември).
http://dnes.dir.bg/news/gerb-izbori2013-17543545?nt=4
Четете, да си видите кои са ви електората.
цитирай
10. blackpredator - Вмире,
08.10.2014 15:13
заради това "На колене, абсолютен престъпник", осъдиха БГ в комунистическия съд в Страсбург да плати голема сума донги.
Що не ги платите вие с тютю, ейтъй на ползу боку, ами от нашите данъци.
Или престъпниците, виновни за това деяние?

Теглите с тютю кредит от банка Париба, плащате глобата, хем вожда де викаш "като момина сълза", хем банката на куневица пичели...

Когато дрънкаш глупости, ослушай се.
може и да се чуеш...
цитирай
11. getmans1 - Брей че то само заради любимата ви Тиква сме плащали бре?
08.10.2014 17:12
А изчисли ли някой съвестен спестовник какви милиончета се прикриха със закона за еднократната амнистия гласуван от Тройната ламя?

Та Борисов ли сложи „Онези думи“ в устата на Онзи прокурор и нали нарушаването точно на този закон спаси заЯдника на Онзи министър.

И кво стана с Онзи прокурор, да не би да е депутат от ГЕРБ, или пък е адвокат на Борисов??? /каквито интересни случки има с други подобни, та на кои бандити беше станал адвокат един беспарски правосъден министЕр?/
цитирай
12. tutankhamon661 - blackpredator
08.10.2014 17:17

Ти си точно това, на което викат сляпа овца със самочувствие. Mачкат те, блъскат те, дерат те ..... а ти все не виждаш кой го прави и обвиняваш точно онези, които искат да ти помогнат.

За разлика от теб аз не живея на село и не общувам с овце. Благодарение на това познавам точно онези, от които зависи какво ще ни се случи в Страсбург. Нямаш представа колко се страхуват тези хора от Бойко Борисов, защото той и единствен той може да ги закове. Те са бивши агенти на Държавна сигурност или роднини на такива. Някои все още официално гравитират около БСП, а други отдавна са се писали десни. Контакти, приятелства, бизнес – всичко им е с най-известните имена, които знаеш от крайно ляво до крайно дясно. От тях знам, че единствен Борисов не е замесен, поради което само той може да им обърка сметките. Естествено, не са ми го казали директно, ама съм присъствал на разни срещи, чул съм неща, които не е трябвало да чувам – не от медиите, а от участниците.

Докато ти пасеш овцете на село, аз събрах необходимата информация за да разбера: няма Костов, няма Станишев, няма Сидеров .... българската политика се дели на две – Бойко Борисов и всички останали. За да го злепоставят, отдавна има внедрени къртици и провокатори в ГЕРБ. Затова понякога изскачат “компромати” или нещо не се получава, както е предвидено - за да могат платени форумни мишки да пуснат жалките си антибългарски бълвочи.

Споко, история помни ... то не е като да ровиш из Google, представяйки се за енциклопедист.

цитирай
13. blackpredator - тютьоооо,
08.10.2014 18:00
вопиющ инфантилизъм

гети, като ви чета с тютю, се убеждавам в латинската поговорка, че "броят на глупаците е безкраен"
ми земи прочети по-горе вмир бе пъпеш, кой сложи „Онези думи“
цитирай
14. tutankhamon661 - blackpredator
08.10.2014 18:20

Не знам кое е по-лошо - наистина да не си разбрал какво казвам или да се правиш на неразбрал.

Споко, не си единственият заблуден цървул, който мисли, че като чете тук-там из Интернет, значи всичко му е ясно. Много, ама много сте далече от истината. Ни най-малка представа нямате за какво става дума. Заливам се от смях като гледам смехотворните ви, но пък претенциозни изказвания за политика и бизнес.

За разлика от твоите цифрички и таблички аз с очите си съм видял как се смеят кожодерите. Ами, да се смеят – щом овце като теб сами се предлагат за стригане, вярвайки че “Мене никогаш не мой да ме излъжат”.

цитирай
15. vmir - 12. tutankhamon661,
08.10.2014 18:42
tutankhamon661 написа:
blackpredator
Ти си точно това, на което викат сляпа овца със самочувствие. Mачкат те, блъскат те, дерат те ..... а ти все не виждаш кой го прави и обвиняваш точно онези, които искат да ти помогнат.


Фараоне,

Шареното Пиле е от групата на бавноразвиващите се, и тези хора не трябва да бъдат претоварвани с непосилна информация. С внимателно отношение към тях, след още 2-3 петилетки може би и те ще схванат накрая, че "разделение на властите" не означава квартален партиен келеш да докладва някого пред началството, а определението на шефа за докладвания да служи като присъда и безценен бисер, който трябва да се повтаря трепетно от всеки уважаващ себе си натегач като задължително доказателство на правоверната си служба.
цитирай
16. tutankhamon661 - blackpredator
08.10.2014 18:52

Чакай да го кажа с други думи, че май наистина не си разбрал.

ГЕРБ печелят избори, но това не означава, че държат всички лостове. Защо, мислиш, е този вой като започнат да разчистват къртици, манипулатори, спящи клетки ... които уж били “доказани експерти”? Защото навсякъде, включително в Страсбург, има хора с насрани гащи, които се страхуват само от Борисов и ако не му правят сечено на всички нива, досега да са в затвора – заради откраднати от народа пари и имоти.
На какъв език да го обясня?

Нищо нередно нямаше в ареста на Алексей Петров, но истината изобщо не отива в Страсбург. Tам чака продажна лелка, плюскала яко с роднини и приятели, които не искат да върнат откраднатото. Tе са я инструктирали и вместо да каже истината за Трактора, тя просто вдига рамене “Ми, Бойко е диктатор”. Демек: съдете ни на воля, няма кой да защити интересите на България. Хоп, ето ти присъда. Тук роднините на лелката от Страсбург само това чакат и веднага казват “Ето, осъдиха ни, защото Бойко е лош”. Естествено, нещата стават чрез много по-сложни хватки и думи – казвам го максимално опростено, за да разбереш.

Простите галфони, които не го разбират, се чудят защо няма осъдени престъпници. Ами то не е концерт по желание. Щом сме свикнали престъпниците да избягват затвора, то се наслагва, наслагва .... Hе можеш да го промениш от днес за утре или за всеки поотделно.

цитирай
17. svetev - СМЕХ!
08.10.2014 20:17
Да наричаш "демократ" човек, в чийто речник най-често се срещат думи като "заповед", "нареждане", "задача" и глагола "изпълняваме"? Като неизличим печат на челото на Боко е милиционерското образование и пожарникарския манталитет! И колкото и да му пеете дитирамби, няма да промените мнението на обществото, което се усмихва иронично и презира поредното политически парвеню, което парадира с власт, ала не му достигат "сиви мозъчни клетчици"
Друг е въпроса, че Боко не е демократ, но не става и за "силна ръка", камо ли за диктатор. Той просто е оръдие на чужди интереси, които вкарват България в гроба.
цитирай
18. getmans1 - 13. blackpredator - тютьоооо, за пореден път ...
08.10.2014 20:19
доказваш че за смислен разговор не ставаш, за това си оставаш „хищно пръдле“ кръстил се с гръмкото „черенхищник“, ха-ха-ха!

цитирай
19. blackpredator - ЩастлиФТци
08.10.2014 21:26
http://video.bgnes.com/view/51192
цитирай
20. tutankhamon661 - 19. blackpredator - ЩастлиФТци
08.10.2014 21:51
blackpredator написа:
http://video.bgnes.com/view/51192


Отличен пример колко струват "доводите ви".
Една грешка на езика се представя като мнооооого важна.

Трябва да си пълен кретен за да ти направи впечатление нещо подобно. Дори за майтап не става - тъпо е.

Човекът изнася реч на живо и ти забелязваш как е объркал два звука. Ама не виждаш смехориите на Венцивалери, въпреки че той пише, т.е. има време да се поправи.

После се сърдите, че Бекс ви говори грубо. Вие заслужавате и по-грубо.

цитирай
21. getmans1 - Малко хора имат класата да ...
08.10.2014 21:59
blackpredator написа:
http://video.bgnes.com/view/51192


...са смрадливи качествено, друго си е изказа на Първанката, Станишката или Местана и други, пИрфектно нищо не казващи.
Колко лесно забравихме комунизъмът и набързо станахми ентелегенти друго си е нашия човек да е „Човека от народа!“
цитирай
22. blackpredator - миси
08.10.2014 22:49
много сте фтнимателни
цитирай
23. vmir - 20. tutankhamon661,
08.10.2014 23:49
tutankhamon661 написа:
Ама не виждаш смехориите на Венцивалери, въпреки че той пише, т.е. има време да се поправи.

После се сърдите, че Бекс ви говори грубо.



ВенциВалери1951 е титан на мисълта за всеки от кръжока им. Доказал се е още през 1968 година на 17 годишна възраст, когато разчитал грамите на посолството ни в Париж, за да се учи да чете. Тогава Венци направил смешна официалната медицина която вече му била поставила диагноза "бавноразвиващ се" и сам прозрял, че аборигенските френски медии изобщо не зацепват, че братските съветски танкове въобще не са окупирали Прага, а са отишли на гости за да занесат най-прекрасните братски чувства на руския народ към чехите. Танковете им трябвали единствено за да защитават братските чувства на руския народ от капиталистите, защото както отбелязва Маркс, при капитализма човек за човека е вълк.

Ето какъв титан на мисълта е ВенциВалери1951 още от 17-годишната си възраст насам и защо е оценяван от кръжока на бавноразвиващите се като истинский настаящий гений и недостижим титан на мисълта.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902108
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031