Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2014 20:00 - И ПОСЛАНИЕТО, И ОТРОВАТА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 587 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Спомням си как преди години, когато звездата на Иван Костов грееше като Зорница на българския политически небосклон, и аз, естествено, бях негов привърженик, водих разговор с един железен комунист. След като не успя да ме убеди да не гласувам за него, той ме замери с явно последния си предизвикателен коз – имало доказателства, че Костов е циганин. Разсмях се от сърце и му отговорих – дано в България има повече цигани като него.

Да не си мислите, че сега ще се отрека от думите си? Няма, все още мисля така. И циганин да е, Костов е интелигентен циганин. Само да не лъже като циганин. Защото в предаването “Лице в лице” на 17.09.2014 г. излъга като дърт циганин.

Ясно е, че до изборите ще ни държат в напрежение какво ще се случи с КТБ. Ще слушаме всякакви мнения, нямаме нищо против да чуем и мнението на Костов, което – о, ужас, съвпада с мнението на Бойко Борисов. Само дето мнението на Борисов било продиктувано от ниски популистки съображения, а Костов разсъждавал научно, нали от завеждащ лаборатория го направиха Директор на лаборатория. Няма да се учудя, ако скоро стане и Президент на лаборатория, ама нейсе, кучето не е заровено тук.
Доводите на Костов за запазване на КТБ са не по-малко популистки от тези на Борисов, само са изказани с други думи, за да се прикрие личният му интерес, какъвто при Борисов няма.
Защото не парите на партията на Борисов са в КТБ, а парите на ДСБ.
Защото не личните пари на Борисов са там, а се чу, че Костов имал поне милион в КТБ.
Защото не дъщерята на Борисов е получавала месечен хонорар от 30 хиляди лева за “консултантски услуги”, достигнал до 270 000 лв. към момента на затварянето на банката, а дъщерята на Костов. И е логично да се запитаме дали всъщност татко й не е консултирал КТБ.

И ако всичко, което изброих дотук, засега са само слухове, при фалит на банката то ще лъсне публично и ще привлече внимание като голо дупе на мегдан.
Но вместо да го поразпита повече за личния му интерес, Ризова го обърна на политика, от която Костов уж се отказа. Няма да й се сърдим, защото чухме полезни неща.
Първо, изпъкна разногласието му с лидерите на хвалещия се доскоро с “хоризонталната” си мрежова структура Реформаторски блок. Костов не одобрява, че реформаторите не си избраха председател, а останаха на принципа “альооо, кой там друса мрежата, че ще изпадна през дупката, бе?”

Второ, пусна поредното си послание към избирателите на РБ да ползват преференция, което послание според мен е против Кънев – защото той е този, който се отказа да се бори за това място. Водещата Ризова настояваше да е против Лукарски, но Костов отрече два пъти. Доводът му беше: “За да бъде някой отговорен, ако се случи неуспех.” Признай си, че си последовател на Борисов бе, Костов! Това е негова позиция!

И трето, убедихме се, че Костов не може да си пусне само посланието, ако не си пусне и отровата, която пусна във вид на опашата лъжа: 
“Никога не бих приел политик, който защитава Путин, че вкара войски в Украйна, както направи Бойко Борисов”.

Бедни ми, бедни Костов!

Само десетина години си по-стар от Борисов, още ли не научи, че той отдавна не разчита на медиите, а вече сам си е медия в интернет - и какво следва от това? 
Всичко, което е говорил, е на разположение по всяко време на денонощието и никъде не може да се намери и дума, която да може се изтълкува като защита на Путин за инвазията му в Украйна!

Циганин ли си или не, не ни интересува. Само спри да лъжеш като дърт циганин! 
А дали пак ще участваш в очакваната от всички акция Костинброд-2, както участва в Костинброд-1, тепърва ще разберем. 
Нали отсега обещаваш имена – защо ни се струва, че първото ще е Бойко Борисов???




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907677
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930